Şişli’de eski eşi Bahar Aksu’yu silahla vurarak öldüren Rüstem Elibol ve ona yardım eden 3 şüpheli hakkındaki iddianame hazırlandı. Bahar Aksu'yu öldüren katil zanlısı Rüstem Elibol ve diğer 3 şüpheli hakkında 'Kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Öte yandan şüpheliler için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına ek olarak 'Birden fazla kişiyle birlikte silahla kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak' suçundan 4 yıldan 14 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

5 Mayıs Pazartesi günü Şişli Cumhuriyet Mahallesi Kasım Orbay Caddesi'nde işe giderken eski eşi tarafından kaçırılmaya çalışılan Bahar Aksu, arabaya binmeyince Rüstem Elibol tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olay sonrasında katil zanlısı Rüstem Elibol ve yanındaki S.Y., S.S. ve A.B. isimli 3 kişi olay yerinden kaçtı.
Aynı gün polis tarafından yakalanan 4 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gerçek Gündem
Kaynak: DHA
Uzay mekiğini meğer Nakşibendiler düşürmüş !703 izlenme
İmamoğlu’ndan dikkat çeken ‘Ayrıcalıklı Vakıflar’ açıklaması67 izlenme
Perakendeci iflasın eşiğinde! BMD yasal düzenleme talep etti38 izlenme
Asgari ücret 1 ayda %5 eridi14 izlenme
Boğaziçili öğrencilerden ‘Padişah’ klibi “Seni bir eylemle rezil ederim!”72 izlenme
Uğur Dündar'dan Muharrem İnce'ye tarihi sözler! “Muhalefete muhalefet etmek sizin gibi CHP'de yetişmiş ve CHP ile özdeş olmuş bir siyasetçiye, sokaktaki insanlar tarafından asla yakıştırılmıyor”32 izlenme
Sedat Peker-Ünsal Ban dosyasında yetki krizi sona erdi: Dosya Gölbaşı’na gönderildi24 izlenme
"Geçinemiyoruz" diyen emekçiler Ankara'da yürüdü: "Bu saltanat bitecek"19 izlenme
Kılıçdaroğlu ’nun İddialarına Ak Parti’den Yanıt Geldi
Türkiye yüksek faiz liginde dünya dördüncüsü oldu
Sayıştay'ın yeni başkanı 'külliye'den seçildi! Cumhurbaşkanlığı Personel Müdürü, Sayıştay Başkanı oldu
'Savcı kumpas kurdu' dedi Yenidoğan Çetesi davasında salon karıştı!