Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı, Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, 14 Mayıs seçiminde iktidarın zorlanacağı başlığınIn "ekonomi" olacağı konusunda uyarıda bulundu.
"ASIL YOĞUNLAŞILMASI GEREKEN ALAN TENCEREDİR"
"Tencere mühim" başlıklı yazısında Ünal, "güvenlik" politikaları konusunda iktidarın rahat olduğunu belirtirken "Erdoğan ve AK Parti’nin asıl yoğunlaşması gereken alan hiç şüphesiz tenceredir" dedi.
AKP'nin seçim kampanyasında asıl odaklanması gereken yerin ekonomi olduğuna dikkat çeken Ünal, "Önceki seçimler kadar rahat bir seçim değil bu. Enflasyon ve deprem felaketi hükümet açısından durumu zorlaştırdı" dedi.
"ERDOĞAN VE EKİBİ KABUL ETMELİ"
Ünal, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekibinin, ve de AK Parti’nin, öncelikle sahadaki kaygıyı, tereddüdü, çekinceyi, korkuyu tespit etmesi, sonra sorunu kabullenmesi, ardından hızla sorunu çözecek plan ve politikaları vatandaşla buluşturması, vatandaşı rahatlatması gerekiyor" diyen Ünal, yazısındaki sözlerini şöyle tamamladı:
"Türkiye’nin dünyada ilk SİHA gemisini inşa etmesi müthiş bir olay ama seçimin kaderini belirleyecek olan tenceredir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunu bildiği, gördüğü, 21 yıldır da ülkeyi “güvenlikekonomik refah” dengesinde yönettiği için büyük liderdir. 14 Mayıs seçimlerini de bu dengeli yaklaşım kazandıracaktır. Bu dengede bir arıza olduğu şüphesini taşıyorum; dengeyi yeniden sağlamak için de henüz vakit var."
Yeniçağ
Barış Terkoğlu yazdı: 'Erdoğan neden aday olamaz?'31 izlenme
Milli Güvenlik Kurulu: Güney Sınırlarında Yapılan Ve Yapılacak Olan Operasyonların Milli İhtiyacıdır42 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 18.796 yeni vaka tespit edildi, 23.242 kişi sağlığına kavuşurken, 171 kişi hayatını kaybetti!50 izlenme
İYİ Partili vekil ağzındaki baklayı çıkardı: "AKP ve MHP’yi destekleyelim"23 izlenme
Filyos Vadi Projesi ihalelerindeki sır perdesi aralandı: İhale bedeli devirde dörde katlanmış!62 izlenme
Hizbullahçılar Gazi Meclis'te Atatürk'ü hedef aldı: Kaybettiklerini açık açık geri istediler10 izlenme
Eşofman giyen kız öğrencilerin zina yaptığını söyleyen öğretmen yazdıklarını savundu!239 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kahtalılara istasyon müjdesi: Talimatımı vereceğim, bu sorunu çözeceğiz25 izlenme