Çeşitli şehirde valilik yaptıktan sonra 21 Haziran 2017 tarihinde Resmî Gazete’de yayımlanan valiler kararnamesi ile de merkez valiliğine atanan Ahmet Altıparmak’ın kuzeni Ali İmran Kaplan, şiddetli mide ağrısı şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu.
İddialara göre ağrı kesici serum ve lağman verilerek gönderilen Kaplan, ağrıları geçmeyince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde mide kanaması geçirdiği tespit edilince hemen ameliyata alındı.
Midenin delinmesi üzerine dışkının kana karıştığı ortaya çıktı. Bunun içinde acil olarak Ankara’ya sevk edilmek istendi.
Ancak Ankara’daki hastaneler Kaplan’ın sevkini kabul etmedi. Eski Vali Altıparmak’ın devreye girerek Ankara ve Kırşehir valileriyle görüşerek kuzeninin sevkini geçte olsa yaptırdı.
Ankara Şehir Hastanesi’nde ameliyata alınan Kaplan yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
VALİ SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ
Vali Ahmet Altıparmak sosyal medya hesabından sağlık sistemine isyan ederek, “Ülsere bağlı mide kanamasından hasta kaybedilir mi? Bu ülkede edilir! Ağrıdan kıvranan hastaya önce ağrı kesici, sonra lağman verip gönderen ilgisizlik ve karşı taraf kabul etmiyor diye ölüme terk eden sistem, daha 51'ndeki bir Yiğidi öldürdü! Ankara ve Kırşehir Valilerimizin özel çabasına, Kırşehir İl Sağlık Müdürü ve Sağlık Daire Başkanının gayretlerine rağmen, muhatap hastanelerin kabul etmeden sevkin yapılamaması vahim hadiseyi yaşattı. Dilerim başka hastalarımız böyle üzücü bir olayı yaşamaz” ifadelerini kullandı.
AHMET ALTIPARMAK KİMDİR
Kırşehirli olan Ahmet Altıparmak, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1987 yılında Bursa Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı.
Sırasıyla Seydişehir, Derebucak ve Cihanbeyli kaymakam vekillikleri, Bozkurt, Baklan, Arguvan ve Suruç kaymakamlıkları, İller İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (20042008) Şube Müdürlüğü, aynı Genel Müdürlükte Daire başkanlığı, Birleşmiş Milletler (UNICEF) de Danışmanlık, Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü, İller İdaresi Genel Müdürlüğü yaptı.
21 Nisan 2008 tarihinde Muğla Valiliği atandı. 2010’da Antalya Valisi oldu. Ardından 2013 yılında Erzurum valiliğine, 2016 yılında da Denizli Valiliğine atandı. 21 Haziran 2017 tarihinde Resmî Gazete’de yayımlanan valiler kararnamesi ile de Merkez Valiliğine çekildi.

Diploması olmayan muhtar bile olamayacak!414 izlenme
Nihat Sırdar 2004 kışını hatırlattı! "Bir çocuk donarak ölmüştü, İstanbul'u kim yönetiyordu?"127 izlenme
Kahreden erime: Madeni TL’nin hurdası, kendisinden değerli!91 izlenme
Hukuksuzca cezaevinde tutulan milletvekili Can Atalay, yemin için çağrıldı: 'Silivri'de esir tutulduğu için şu anda yemin edemiyor'62 izlenme
Volkan Konak'ı hedef almıştı: Çatalca Müftüsü'nden skandal savunma!41 izlenme
Ankara Belediyesi’ndeki skandal Meclis’te: Kim onayladı?886 izlenme
Yüzde 53 oyu beğenmeyen AKP’li belediye başkanından çiftçiye saygısızlık! “Orucu bizimle tutup, iftarı başkasıyla açıyorsunuz. Yüzde 53 oy verdiniz, çok ayıp ettiniz”44 izlenme
Köpekler için yapılan bağış paraları ile 65 araç almış38 izlenme