CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, sosyal medya hesabından esnafın elektrik faturalarına isyanını paylaştı.
Yeniçağ'ın haberine göre, esnafın gelen elektrik fatura tutarlarına dükkanlarının iş yerlerine asarak isyan ettiği görsele Çelik, “Burası Bahçelievler, esnaf gelen elektrik faturası tutarını camına asarak isyanını dile getiriyor! Esnafı da ülkeyi de bitirdiler! Tek çare seçim” yorumunda bulundu.


“ÖZEL BİR ADIM ATILMALI”
Elektrikte kademeli tarife hem vatandaşı hem de esnafı zor durumda bırakırken esnaf bu konuda kendileri için özel bir adım atılması gerektiğini belirtiyor.
“İŞLETMEYİ AYAKTA TUTMAK MÜMKÜN DEĞİL”
Son bir haftada binlerce esnafın elektrik faturalarındaki zamları kendilerine şikâyet ettiğini söyleyen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Şikayetler sabahtan akşama kadar devam ediyor. Türkiye'nin her köşesinden esnaflar mail atıp telefon açıyor. Esnaf ciddi anlamda zorlanıyor. Çoğu esnaf kapanmamak için bizden çözüm bekliyor. Bu şartlarda işletmeyi ayakta tutabilmek mümkün değil" diye duruma tepki göstermişti.
Sedat Peker'den yandaş Akit'e! "Kahpesiniz. Namussuzluk niye yapıyorsunuz?"67 izlenme
İstanbul’da test skandalı! Özel laboratuvar sonuçları gizlemiş!199 izlenme
AKP'li başkan hakkında vahim iddia! Yolsuzluk iddiası savcılığa taşındı!76 izlenme
Gazeteci Sertaç Eş'ten dikkat çeken İBB borsası tespiti: "Bu dava çöker! Sadece bu dava çökmez..."23 izlenme
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Atatürk' ü hedef aldı! "Artık kendi hikâyemizi yazma zamanıdır"99 izlenme
Ünlü iş insanları niye tek tek ifadeye çağrılıyor? Nedeni ortaya çıktı24 izlenme
Avukatı aracılığı ile polis müdahalesi isteyen Kılıçdaroğlu: "Sorumlusu biz değiliz"17 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan vaadini sahiplenen Erdoğan'a yanıt: 'İmza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim'29 izlenme
Fatura hep halka
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na saldırı olayının detayları ortaya çıktı
Cengiz İnşaat'a çalışan kamyon şoförleri eylemde! 100 aracın 95'i kontak kapattı
Fatih Altaylı'dan bomba iddia: "Kanada’da eylemci gencin pasaportuna el koydular, eylemcisin git pasaportunu Ekrem İmamoğlu'ndan al dediler!"