Fahrettin Altun, geçtiğimiz günlerde İsmet İnönü'yü hedef alarak "Doğumgününe resmi heyet gönderecek kadar HitlerNazi hayranı olanları, Goebbels’i özel misafir olarak ağırlayıp icazet alanları, imrendikleri faşist Mussolini'ye her fırsatta selam gönderenleri milletimiz çok iyi tanıyor. Kötü geçmişlerini Cumhurbaşkanımıza saldırarak örtemezler." dedi ve gazete küpürleri paylaştı.

Bu paylaşım üzerine tarihçi yazar Selçuk Uygur, "İlk küpürden bir ay önce aynı İsmet Paşa Sovyetler Birliği’ni ziyaret etmişti. İkinci küpürde Alman ordusu Trakya sınırındaydı. Bu gibi hamleler sayesinde 50 milyon kişinin öldüğü savaşta Türk milletinin burnu kanamadı. Yanı başındaki iç savaşta bile madara olmaya benzemez." yazdı.

Uygur'un bu sözlerine "Sallamış" diyen bir kullanıcı, belgeli yanıt aldı. Selçuk Uygur "“Sallınılan” bir şey yok. Paşa, Dışişleri Komiseri M.Litvinov’un 17 Ekim 1931 tarihli Ankara ziyaretinin iadei ziyareti için 25 Nisan10 Mayıs tarihleri arasında Moskova’da. Hatta Troçki’nin Büyük Ada’yı terk etmesi de bu ziyaretin bir etkisi." yazarak bir makale adresi paylaştı.
Uygur bu paylaşımının yanında paylaştığı görseller şöyle:

Oktay Kaynarca: "Aldığım 100 bin doları iade ettim"13 izlenme
Rusya’dan Sütaş’a ihracat yasağı! Sütaş’tan Rusya’nın iddialarına yanıt!156 izlenme
Ülkesine geri dönen Suriyeli 'Çok memnundum ama her şey çok pahalandı, o yüzden gidiyorum!'34 izlenme
‘Mermiye değil ekmeğe indirim yapın’158 izlenme
ABD’li profesörden ezber bozan İran uyarısı: "Yeni küresel güç, Vietnam’dan daha kötü bitecek!"20 izlenme
Türklerden yurt dışında rekor gayrimenkul alımı18 izlenme
EYT Emeklilerinin Maaş Rakamları Belli Oldu?32 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 23.957 yeni vaka tespit edilirken, 101 kişi hayatını kaybetti, 6.941 kişi sağlığına kavuştu!68 izlenme