Cübbeli Ahmet ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün yıllar önce katıldığı bir yayında Murat Bardakçı’yla arasında geçen diyalog yeniden gündem oldu. Cübbeli Ahmet’in “Royal Guards” markalı kol düğmeleri Bardakçı’nın dikkatini çekmiş, Ünlü isi “Ben anlamam pek, hediyedir” demişti.
ÜMİT ÖZDAĞ İLE POLEMİK YAŞAMIŞTI
Cübbeli ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ arasında sosyal medya üzerinden yaşanan tartışmada fakirliği öven Cübbeli Ahmet’in “Fakir 500 sene evvel cennete giriyor, zekatını veren zengin sabreden fakirden 500 sene sonra cennete giriyor. İkisi de cenneti hak etmiş, ama 500 sene evvel cennete girmek ne demek ya?” dediği videoyu alıntılayan Özdağ, “Ahmet Hoca, senin 500 sene cennetin kapısında beklemeni hiç istemem. Servetini fakirlere dağıt ve 500 sene erken cennete gir. Bir de sorayım, zengin şeyhler fakir müritlerinden 500 sene sonra mi cennete girecekler?” ifadelerini kullandı.
KOL DÜĞMELERİ İNGİLİZ KRALİYET ARMALI
Bunun üzerine yıllar öncesine ait bir yayından görüntüler yeniden gündem oldu.
Yayında gazeteci Murat Bardakçı, Ünlü’nün kol düğmelerinin İngiliz Kraliyet ailesinin arması basılı olan “Royal Guards” marka olduğunu fark etmişti. Cübbeli Ahmet ise “Hediyeleşmek sünnet, hediye gelirse alıyorum” yanıtını vermişti.
O anlar sosyal medyada defalarca paylaşılırken, günün en çok konuşulan görüntülerinden oldu.
Yeniçağ
Son ankette flaş sonuçlar! 2 isim öne çıktı
8,8'lik depremde kimse ölmedi, binalar ayakta kaldı: Onların kader planında ölmek yokmuş
'İki Kilo Soğana Sattınız' demişti, AKP'li fenomen Sena Sever'in Paris sefası... İngiltere'ye taşınmıştı, Paris'te nişanlandı
Corona virüsünden ölen ilk Türk!
"Af çıktığında serbest kalacağız devleti biz yöneteceğiz"
Ersan Şen canlı yayında sinirlerine hakim olamadı 'Kahretsin! Bir defa da hata yaptım deyin! Delikanlıysanız kaldırın kur korumalıyı da görelim!'
Akşener'den 3 yıl sonra İmamoğlu'na ilk ziyaret! İBB önünde törenle karşılandı
Bakan Fahrettin Koca duyurdu: Aşı programında yeni gruba geçiyoruz
Bir kenti karıştıran skandal: Öğrenci tuvaletlerine kamera koydular!
Asgari ücrette kritik görüşme sona erdi: İkinci toplantıdan da rakam çıkmadı
Kamu ihaleleri 2019'da da iktidara yakın firmalara aktarıldı!
Ankaralılar Büyükşehir Belediyesi'nin önüne akın etti
Taksim'de iki kadının yanına yaklaşarak sarkıntılık yapan ve fotoğraflarını çektiği iddia edilen şahıs vatandaşlardan feci dayak yedi!
HSK, Bahçeli'ye 'dönek' diyen yurttaşa beraat kararı veren hakimlere soruşturma açtı!