HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın kumar kasedi sayesinde 5 milyon dolar rüşvet alarak tahliye olduğu ve akrabası iş insanı Mehmet Cengiz ile eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in akrabası Bayındır Holding'in sahibi Kamuran Çörtük'ün de aracılık ettiği iddiasını köşesine taşıdı.
Altaylı, "Bu benim hayatımda duyduğum bir devlet adamının, bir siyasetçinin içinde olduğu en rezil işlerden biri. Ve ilginçtir, kimsede bir şaşırma falan yok. Bu çok açık biçimde toplumsal çürümüşlüğün işareti. Peker tarafından dile getirilen magazin ve seks mevzuları bile bu rezillikten daha fazla ilgi topluyor, tepki görüyor" düşüncesini dile getirdi.
Altaylı "Ertuğrul Özkök’ü çok eleştirdim, çok ağır yazılar yazdım hakkında. Ama Sedat Peker’in bahsettiği olayda adı geçen kişilerden prim aldığını hiç ama hiç zannetmiyorum. Ama Peker bunu da belgelerse. Vah ki vah!" dedi.
KRT
Kredi kartları için duyurulmuştu: Bugün başladı33 izlenme
Hammadde yok fabrikalar çürüyor, dışa bağımlılık günden güne büyüyor!76 izlenme
Vakıflar, Diyanet İşleri’ni ihya etmiş!104 izlenme
Vatandaşın son kalesi kredi kartları: "Bu faiz oranları herkesi perişan eder"34 izlenme
Dilan Polat’ın ‘Şampiyonlar Ligi’ fotoğrafındaki fenomenlerin mal varlıklarına el konuldu35 izlenme
Flaş iddia: Erdoğan Bayraktar 700 daire için mi konuştu?34 izlenme
Her taşın altında o çıkıyor! Cem Duman, Ümitcan Uygun’un avukatı çıktı17 izlenme
Sağlık Bakanlığı corona tablosunu açıkladı: Toplam vaka sayısı 276.555'e, can kaybı da 6.564'e yükseldi!106 izlenme