Anasayfa1
27 Mart 2019 ( 353 izlenme )
Reklamlar

Fatih Portakal, Bakan Pakdemirli’ye sordu: FETÖ’den tutuklu ağabeyiniz kime oy verecek?


Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, muhalefete “adiler” demişti. Ünlü haberci Portakal, Pakdemirli’ye FETÖ’den tutuklu ağabeyini hatırlatıp, bu soruyu sordu.



Amasya'da düzenlenen mitingde konuşan Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, muhalefet partilerine yönelik “Bu adilere sandıkta gereken cevabı verecek misiniz” ifadesini kullandı. Pakdemirli'nin bu sözlerine tepki çığ gibi büyüdü. Pakdemirli'ye tepki gösteren isimlerden biri de FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal oldu.

Portakal, Twitter'dan, “Kötü söz sahibine aittirin çok ötesinde bir hadsizlik. Pakdemirli dedi ki: “Bu adilere sandıkta cevabı verecek misiniz?” Ben, sandıkta sizin gibi çirkin uslupta olanlara oy vermeyecek olan yurttaşlardanım. Bilin istedim” paylaşımını yaptı. Portakal, Pakdemirli'ye FETÖ'den tutuklu bulunan ağabeyi Mehmet Pakdemirli'yi hatırlatarak “Suçun şahsiliğini hatırlatarak. Acaba… FETÖ'den tutuklu yargılanan ağabeyiniz kime oy verecek sayın Bakan Pakdemirli? Birinci derece yakını bu durumdayken böyle cümleler kurabilmek de cesaret ister. Yaradana havale ediyorum bu yapıda insanları” dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/fatihportakalbakanpakdemirliyesordufetodentutukluagabeyinizkimeoyverecek4144034/?fbclid=IwAR0dus2jeuA1_f51DgDFLioIeCdSXVHvzAiaSO1RR2ocPqwf86uSJxbCAI

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu davası ertelendi İBB'de hizmete bir AKP engeli daha! Dosyalar 1.5 yıl beklettildi, Anadolu yakasında 10 günlük hafriyat alanı kaldı Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü Cumhuriyetin 100. yılını kutlamayacak, anacak! Adli kontrolle serbest bırakılan AKP'li avukat Mücahit Birinci konuştu: "Mesleği ifa ettiğim için garip bir durumla karşı karşıyayım"