Ankapark’ın, geçen hafta şalterlerin inmesine yol açan elektrik kesintisi sonrasında Başkent Elektrik ile işletmeci şirket arasında ilk kez temas kuruldu. Eğlence parkının, birikmiş 2.5 milyon TL’lik elektrik borcu bulunduğu belirtiliyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, güncellenmiş fiyatlarla 750 milyon dolara mal olduğunu açıkladığı parkın elektriği, Başkent Elektrik tarafından geçen hafta başında 2.5 milyon TL’lik birikmiş borcunu ödemediği için kesildi.
Habertürk’ten Olcay Aydilek'in haberine göre çalışanlar evlerine gönderildi. Bu arada personelin bir bölümü de görevi bıraktı.
Başkent Elektrik ile işletmeci şirket arasında ilk temas kuruldu. Park yönetimi, Başkent Elektrik’ten güncel toplam borç tutarı hakkında bilgi istedi ve ödeme konusunda hazırlık yapıldığı mesajını verdi.
Peki, borç taksitlendirilerek ödenebilir mi? Başkent Elektrik’in, taksitlendirilerek ödemeye mesafeli durduğu kaydediliyor. Birikmiş borcun kapatılması sonrasında parka elektrik verilmesi bekleniyor. Bu nedenle işlemlerin birkaç hafta alabileceği hesaplanıyor.
İmamoğlu "İstanbullulara müjdem var" diyerek duyurdu!18 izlenme
Başhekim yardımcısı, '115 hamile çocuk' davasında suçu FETÖ'ye attı!145 izlenme
Sedat Peker hakkında yeni gelişme54 izlenme
CHP, Hatay'daki son durumu paylaştı: Fark düşüyor89 izlenme
Vergi, ceza ve harçlara yüzde 36,20 zam!61 izlenme
Anaokulunda parti propagandası!178 izlenme
Yüksek Hızlı Tren biletlerine zam!58 izlenme
Türkiye, sağlıklı beslenme konusunda da Avrupa’da son sırada: 10 kişiden 4'ünün sofrasında et-balık-tavuk yok40 izlenme
Sıfır derecede et kuyruğu
Yandaş Süleyman Özışık, AKP'ye açtı ağzını yumdu gözünü! 'Hırsızlık sende, yolsuzluk sende, namussuzluk sende!'
Çorum’da hortum: Sungurlu ilçesine bağlı Oyaca köyünde evlerin çatıları uçtu, duvarlar çöktü, 2 kişi yaralandı
Göçleri önleme teşviği: 300 koyun veriyoruz!