Fethiye'de meydana gelen 3,5 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasına yansıdı

22 izlenme 01 Ocak 2026
Reklamlar

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen 3,5 büyüklüğündeki deprem, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 16.33’te merkez üssü Fethiye olan 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 23,92 kilometre derinlikte gerçekleşen sarsıntı Yakacık, Zorlar, Karaçulha, Bozyer, Esenköy ve Seydikemer’de de hissedildi.

Deprem nedeniyle ilçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Ancak sarsıntı, ilçedeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, vatandaşların panik içinde bulundukları mekândan dışarı çıktıkları görülüyor.

ANKA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Salda Gölü’nün ortasında mahsur kalan çocuğu iki bin metre kürek çekerek kurtardı AKP'li eski vekilden partisine kuruluş yıldönümünde zehir zemberek sözler: "Artık hiçbir şey eskisi gibi değil" Komediye bak! Türkiye'ye hatalı park notası! İBB, AKP'li ismin ortak olduğu şirkete inceleme istedi, savcılık izin vermedi