Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nin 'mutlak butlan' kararının ardından CHP Genel Başkanlığı görevine getirilen Kemal Kılıçdaroğlu, ilk kez parti genel merkezine gitti. Kılıçdaroğlu, "Halkla Bayramlaşma" programında açıklamalarda bulundu.
2.5 yılın ardından CHP Genel Merkezi'ne gelen Kemal Kılıçdaroğlu, kalabalık bir grup tarafından karanfillerle karşılandı. Tartışmalara ilişkin 'her şeyi' anlatacağım' diyen Kılıçdaroğlu, kürsüden partililere hitap etti. 'Delegelere verilen rüşvet' iddialarına ve belediyelere yönelik operasyonlara değinen Kılıçdaroğlu, isim vermeden çok çarpıcı iddialarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Arkamızdan sinsice sızan, FETÖ ajanlarını zamanında fark edemediğim için sizlerden özür diliyorum. Biz vatan dedikçe, biz millet dedikçe kapalı kapılar ardında dış odaklardan medet uman o gafilleri koynumda beslediğim için sizlerden özür diliyorum. " dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanlarından Doç. Dr. Fatih Gürsul,
15 Temmuz darbe girişiminin ardından çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile çalıştığı üniversitedeki öğretim üyeliği görevinden açığa alınmıştı. Ardından “Terör örgütü üyeliği" suçundan tutuklanmıştı. Gürsul, 2015 genel seçimlerinde CHP’den Elazığ Milletvekili adayı gösterilmişti.

Sözcü
Uzman isim açıkladı: Emekli kök maaşı 10 bin TL'nin altında kalanlara büyük zam geliyor37 izlenme
Son ankette çarpıcı sonuç: Özgür Özel en yakın rakibini 5 puan geçti16 izlenme
AKP yandaşı A Haber, Filenin Sultanları'nı böyle sansürledi!81 izlenme
Çanakkale’de altın madeni için 158 bin ağaç kesilecek39 izlenme
Bozkurt'taki feleaketin canlı tanığı anlatıyor! 'Biz kendi elimizle cenazeleri çıkardık burada kaç tane. Bir ara ceset torbalarının bittiğini gördüm, çöp torbaları götürdüler!'247 izlenme
Pulitzer ödüllü gazeteci Robert Fisk, kimyasal silah yalanını ortaya çıkardı!256 izlenme
AKP'li olduğunu söyleyen mahalleli, yağmur değil elektrik duasına çıktı! 'Allah'ım bu zulme son ver'64 izlenme
15 Temmuz gazisi: Kontrollü darbe, demek ki bizi kullandınız542 izlenme
CHP'li Seyit Torun muhalefet belediyelerine baskıyı anlattı: Her belediyede müfettiş var!
Sinan Ateş cinayeti Erdoğan ve Bahçeli görüşmesinde gündeme geldi: Ne konuştukları ortaya çıktı
Hastaneler yıkıldı, Menzilci terfi etti! Başhekim yardımcısı yapılmış
Binali Yıldırım’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! ‘Parasını millete ödettiniz, yakışıyor mu?’