Anasayfa1
31 Ekim 2018 ( 160 izlenme )
Reklamlar

"FETÖ'nün siyasi ayağı araştırılsın" teklifi AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedildi!

İYİ Parti'nin  FETÖ’nün siyasi ve iktisadi ayağının tüm yönleri ile araştırılmasını sağlamak için verdiği ikinci araştırma önergesi AKP ve MHP’nin oyları ile reddedildi.


İYİ Parti'nin, 19 Temmuz 2018 tarihinde FETÖ'nün siyasi ayağının araştırmasına yönelik verdiği önergenin reddedilmesinin ardından bugün verilen ikinci önerge de AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.

İYİ Parti TBMM hesabından yapılan paylaşımda FETÖ’nün siyasi ve iktisadi ayağının tüm yönleri ile araştırılmasını sağlamak için verilen önergenin reddedildiği vurgulanırken, "Takdir aziz Türk milletinindir" ifadeleri kullanıldı.

ekranalintisi628.jpg

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/fetonunsiyasiayagiarastirilsinteklifiakpvemhpninoylariylareddedildi210743h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İşsizlik pandemi döneminden bile daha yüksek Sedat Peker davasında flaş gelişme! AKP'lilerden gazeteciye ‘neden lehte paylaşım yapmadın’ dayağı Domuz eti skandalından sonra Köfteci Yusuf'a bunu da yapmışlar!