
Şapka, gözlük ve maskeler kullanarak kimliklerini gizlemeye çalıştığı gözlemlenen örgüt üyelerinin çabası cenaze törenin en dikkat çeken detayı oldu.

Cenaze boyunca yüzlerini gizleyen o örgüt üyelerinin kimlikleri tespit edildi. Haber Report'dan alınan bilgiye göre, eski Binbaşı Ahmet Kalkan, eski Tümamiral Mustafa Zeki Uğurlu ve eski Binbaşı Engin Büker cenazede yüzlerini gizleyen örgüt üyeleri arasında.
15 Temmuz soruşturması kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edilen eski Tümamiral Mustafa Zeki Uğurlu'nun darbe girişimi sırasında ABD'de bulunduğu ve örgütte önemli görevler üstlendiği biliniyor.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yurt dışına firar eden askerler arasında yer alan eski Binbaşı Engin Büker'in ismi ise sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye aleyhinde karalama yapan örgüt mensupları arasında yer alıyor.


Kaynak:Haber Report
halktv.com.tr
Barış Terkoğlu: "SADAT gökte aradığı mehdiyi yerde bulmuş"42 izlenme
Süleyman Soylu'dan flaş açıklama! '15 Temmuz'u FETÖ mü yaptı? FETÖ yapmadı!'91 izlenme
Yılların işletmesi krize dayanamadı!57 izlenme
Kartalkaya soruşturmasında iki kişi daha tutuklandı20 izlenme
Doğalgaz ocakları değil cepleri yakıyor!97 izlenme
Nebati: "EYT’nin bu yıl için bütçeye maliyeti 255 milyar lira"32 izlenme
Baba-oğul , halkın yaşadığı ekonomik bunalımı en acı şekilde anlatıyor260 izlenme
“Yenidoğan çetesi” skandalı 4 ile daha sıçradı!25 izlenme