Formula 1'de şampanya krizi yaşandı.
Intercity pistinin patronu Vural Ak'ın, "Ramazan'da formula olmaz" sözünden sonra, Pazar günkü ödül töreninde kürsüye çıkan pilotlara geleneksel şampanya yerine gazoz ikram edildiği açıklandı.
Mercedes Formula 1 takımının CEO’su Toto Wolff İstanbul’da koşulan ve takımın Britanyalı pilotu Lewis Hamilton’ın kazandığı Türkiye Grand Prix’sinde, kutlamalar esnasında kendilerine Sprite marka gazoz verildiğini söyledi.
Britanyalı pilotla birlikte podyumda bu başarıyı kutlayan Avusturyalı yatırımcı Wolff, daha sonra Sky Sports’a yaptığı açıklamada “Birlikte eve gideceğiz ve (kutlamada) az önce podyumda gördüğümüz Sprite’tan farklı şeyler olacak” dedi.
Bu tür kutlamalarda geleneksel olarak şampanya patlatılır.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/formula1desampanyayerinegazozpatlatmislar1791248
İBB Bilim Kurulu önerdi: Farklı mesai saati ve ayrı şerit uygulansın74 izlenme
"Kuveyt Havalimanı'nı İran değil, ABD füzeleri vurdu!" Tahran suçlamaları reddetti31 izlenme
'Açık giyinmek yasaktır' yazısı bulunan kafeye şortla giren kadın kovuldu!66 izlenme
Yine Atatürk heykeli yine provokasyon!117 izlenme
Ömer Faruk Gergerlioğlu TBMM’de gözaltına alındı53 izlenme
Daha kış gelmeden kara haber geldi: Doğal gaz ve elektriğe zam kapıda19 izlenme
Bolu Kartalkaya’da bulunan Grand Kartal Otel'de gece yarısı restoran bölümünde başlayan yangınla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı175 izlenme
TÜİK’ten şüphe çeken bir erteleme daha!43 izlenme
19 Mayıs 1919’un 100. yılı anısına bastırılan hatıra 'Euro'lar 'hatıra parası dediğin böyle olur' dedirtti!
İstanbul Fatih'te yaşlı bir yobaz, etek giydiği için bir kadına 'şerefsizin evladı' dedi !
AKP'li ilçe belediyesi görmezden gelince İBB, istismarın göbeğindeki İsmailağa'ya ait vakfın kaçak yapısını mühürledi!
Asgari ücret diğer ülkelerde ne kadar?