Gebze'de bir otomobil galerisine gece geç saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı. Oto galeriye motorsikletle birlikte gelen şahıslardan azmettiricisi olduğu bir kişiye selam göndermesinin ardından galeriye kurşun yağdırdı.
Öte yandan olaya ilişkin ölü ve yaralı bilgisi bulunmazken şahısların rahat tavırları dikkat çekti. Saldırıyı cep telefonu ile kaydeden şahıslar galeriye maddi hasar verdikten sonra olay yerinden uzaklaştı.
Olaya ilişkin emniyet güçlerinden henüz bir açıklama yapılmadı.
Odatv.com
Jandarma yalanlamıştı: İşte Tayfun Kahraman'a 'kelepçeli işkence'nin kanıtı
'Türkiye, asgari ücret sıralamasında Avrupa'nın en kötü dördüncü ülkesi'
YSK, bir oldubittiyle ‘Erdoğan kazandı’ derse partiler ne yapacak?
Economist’ten 14 Mayıs kapağı: 2023’ün en önemli seçimi
Cumhuriyet’in kadın kahramanları için su altında resim yaptı
Adana'da kebap festivaline ilginç iptal! Gerekçe: Rakı içiliyor!
İmamoğlu'nun Trabzon programında konuşan kadının isyanı: "Gına geldi bize onu görmekten. Erken seçim olacak! Kurtaracaksa bu İmamoğlu kurtaracak bizi"
Öğretmen isyan etti! Öğrencisinin küfürlü mesajını sınıfta okudu: "O...pusunuz, çok ödev veriyorsunuz. Hoca bunu okusun"
Piar anketini açıkladı... Millet ittifakı çoğunluğu alıyor!