Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde saldırı düzenlendi. Silah ve sopaların kullanıldığı iddia edilen saldırıda elinden ve başından yaralanan Özdağ hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
“ÜÇ KİŞİ DAKİKALARCA ŞİDDET UYGULADI”
SÖZCÜ’ye konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, “Selçuk Özdağ cuma namazına gitmek üzere evinden çıkıyor. Kapının önünde beş kişinin saldırısına uğruyor. İki saldırgan Özdağ’ın koruması ve şoförünü silahla etkisiz hale getiriyor. Üç kişi ise sopalarla dakikalarca şiddet uyguluyor. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşıyor” dedi.

Foto: Sözcü
Olayla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, “Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir” ifadelerini kullandı.
Usulsüzlüğe direnen kaymakamı sürdüler!48 izlenme
CHP'li Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'a yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı!147 izlenme
Alevlerle savaş: Orman yangınları il il büyüyor! Eskişehir, Bilecik, Karabük, Afyonkarahisar25 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturması emniyete uzandı: Emniyet Müdürü gözaltına alındı67 izlenme
Doğalgaza şimdi de borsa zammı geliyor!44 izlenme
TOBB açıkladı: Bir ayda yüzde 58,9'u kepenk indirdi19 izlenme
Zamlar kapıda!208 izlenme
İstanbul'da özel okulda ilkokul öğrencilerine taciz skandalı! Tacizci öğretmen İranlı çıktı!57 izlenme
Atatürkçü teğmenlerin komutanının ihracı iptal edildi
Savcılık açıkladı: "Evinde belge bulundu, saldırıyı planlamış"
Bir genç açtı ağzını yumdu gözünü: “Sizin Hilafet istediğiniz yok, düpedüz Araplaşmak istiyorsunuz. Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir. Yaşamak yalvarmaya değecek bir şey değildir”
Sedat Peker'in gündeme getirdiği Orhan Adıbelli cinayetinin arka planı