Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde saldırı düzenlendi. Silah ve sopaların kullanıldığı iddia edilen saldırıda elinden ve başından yaralanan Özdağ hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
“ÜÇ KİŞİ DAKİKALARCA ŞİDDET UYGULADI”
SÖZCÜ’ye konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, “Selçuk Özdağ cuma namazına gitmek üzere evinden çıkıyor. Kapının önünde beş kişinin saldırısına uğruyor. İki saldırgan Özdağ’ın koruması ve şoförünü silahla etkisiz hale getiriyor. Üç kişi ise sopalarla dakikalarca şiddet uyguluyor. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşıyor” dedi.

Foto: Sözcü
Olayla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, “Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir” ifadelerini kullandı.
'İnadına yapacağız' demişti: Erdoğan'ı kızdıracak Kanal İstanbul raporu!113 izlenme
Takvim'in Ankara Temsilcisi'nden Soylu'nun istifası hakkında dikkat çeken iddia 'Soylu'nun istifası Cumhurbaşkanlığı'nın bilgisi dahilinde oldu'219 izlenme
Süte zam geldi!158 izlenme
CHP lideri Özel açıkladı: Anketlerden Erdoğan’a kötü haber37 izlenme
Yeni ana muhalefet partisi 73 milletvekiliyle geliyor!22 izlenme
Bilim Kurulu üyesi açıkladı: Pazar günü yasağı kalkacak mı?63 izlenme
Doktorlar gidiyor! Bakan Koca'nın 'Beyaz Reformu' doktorları Türkiye'de tutmaya yetmedi85 izlenme
Ankara'da halk ekmeğe zam yok!65 izlenme
Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü Ahmet Sarıduman görevinden istifa etti!
Son seçim anketi: AKP’nin kalelerinde CHP ve İYİ Parti yükseliyor
CHP İzmir İl Başkanı Yücel: Cumhurbaşkanı şovunu yaptı gidiyor, bitirilen bir tek daire dahi yok!
Üniversitenin yalanlama açıklaması yalan çıktı!