Home
20 Şubat 2019 ( 169 izlenme )
Reklamlar

Gezi soruşturması tamamlandı: Alabora ve Kavala’nın aralarında bulunduğu 16 kişiye rekor ceza istemi

Gezi Parkı eylemlerine ilişkin aralarında oyuncu Memet Ali Alabora ve Osman Kavala' nın da bulunduğu 16 kişiye ağırlaştırılmış müebbet ile cezalandırılması istendi.


Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Osman Kavala hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık tarafından Kavala hakkında hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi. İddianamede Osman Kavala’nın yanı sıra Can Dündar, Memet Ali Alabora, Ayşe Pınar Alabora, Handan Meltem Arıkan, Hanzade Hikmet Germiyanoğlu, İnanç Ekmekçi, Mine Özerden, Şerafettin Can Atalay ve Tayfun Kahraman’ın isimleri de yer aldı. Cumhuriyet savcısı, 16 sanığın “Türkiye Cumhuriyet hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini engellemeye teşebbüs” ve “Gezi olaylarını finanse etmek” suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.

http://halktv.com.tr/osmankavalaniniddianamesimahkemeyegonderildi372126

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sivas 1993: Madımak Oteli’nde ne oldu? Aydınlılırın Özlem Çerçioğlu'na tepkisi çığ gibi: "Haram olsun oylarımız. Topuklu Efeymiş. Topukladı gitti. O utanç ona yeter. Oyumu geri istiyorum!" Asgari ücret beklentisi patronlara soruldu: Ankette çarpıcı sonuç ortaya çıktı Yandaş A Haber'den röportaj skandalı ! Türk askerini Suriye'de görev sırasında konuşmaya böyle zorladı !