AKP milletvekili Osman Gökçek’in kanalı Beyaz TV’de sunuculuk yapan D.D ve P.E hakkında fuhuş ve uyuşturucu kullanımı suçlarından soruşturma başlatıldı. İddiaya göre iki sunucunun da kanaldaki görevine son verildi.
Beyaz TV’de çalışan iki kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na uyuşturucu ticareti ve fuhuş suçlarını işlediklerine dair şikayet dilekçesi verildi. Bunun ardından savcılık iki isim hakkında soruşturma başlattı. Şikayet dilekçesinde, daha önce bir iş insanıyla para karşılığında yemek yediklerine dair yayınlanan haberlere yer verilirken iki sunucunun haberi yapan kişi hakkında şikayetçi olduğu ve ifadeye çağrıldığı belirtildi.
SAVCILIK BİLGİ VERDİ
Öte yandan savcılık, AKP’li Osman Gökçek’e ait Beyaz TV’ye soruşturma hakkında bilgi vermesinin ardından iki sunucunun işlerine son verildiği iddia edildi.
Habere ilişkin olarak D.D. ve P.E. yaptıkları açıklamada, söz konusu haberin gerçeği yansıtmadığını belirtildi. Açıklamada, "Öncelikle, tarafımızın ismi hiçbir uyuşturucu ticareti ve fuhuş eylemlerinde ismimiz hiçbir şekilde karışmamıştır, karışması da mümkün değildir.." denildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Hiçbir kimse yahut kuruluşa elinde geçerli ve kanıtlanabilir belge olmaksızın yahut yargıya intikal etmiş bir vaka sübut bulmaksızın bir başka kimse yahut kuruluşa mesnetsiz ithamlara zarar verme hakkı tanınmamıştır.
Sözcü
Kadir Gecesi'nde bile AKP’li şirket düşünüldü!45 izlenme
Elektrik ve doğalgaza bir zam daha geliyor!335 izlenme
Çanakkale'de Atatürk tartışması! AKP'li başkan reddetti!917 izlenme
Gürsel Tekin’in kayyum heyeti sarsılıyor: 1 isim daha çekildi!32 izlenme
SPK’dan 48 kişi hakkında suç duyurusu kararı12 izlenme
Rezan Epözdemir için istenen ceza belli oldu21 izlenme
Teğmenlerin davasında yeni gelişme! Saray danışmanının yalanı ortaya çıkarıldı33 izlenme
Timur Cihantimur’un cezaevi fotoğrafı ortaya çıktı: Ot toplayıp tuvalet temizliyorlar49 izlenme
AKP'nin kalesinde bile esnaf da halk da isyanda! 'Valla umudumuz sizde şu anda. Sağ partiliyiz ama bundan sonra CHP'liyiz'
Çakıcı'dan Erdoğan'a şok mektup! Erkek gibi söyle...
AKP Türkiye'sinin acı tablosu: 165 bin çocuğa ailesi bakamıyor
Futbol dünyasından isimler dolandırılmıştı: Seçil Erzan davasında yeni gelişme!