BirGün'den Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre; Ankara Büyükşehir Belediyesi esi başkanı Melih Gökçek’in belediyeye ait olan ve kendisinin kullandığı Başkanlık konutunu, eşi Nevin Gökçek’in ve şahsi avukatının da aralarında olduğu üç kişiden oluşan şirketin üzerine satın aldığı ortaya çıktı. Mustafa Tuna döneminde alınan Belediye Encümeni kararının ardından konutu üzerine alan Gökçeklerin biriken aidat borcu nedeniyle icraya verildiği belirlendi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan ve Melih Gökçek tarafından kullanılan başkanlık konutu geçen yıl satışa çıkarıldı. Konutu, Gökçek’in eşi Nevin Gökçek ile avukatının şirketi aldı.
Başkanlık konutunu eşinin de ortağı olduğu şirketin üzerine satın alan Gökçek’in, altı ay aidat ödemediği tespit edildi. Toplam 7 bin 464 TL aidat borcu biriken Gökçekler, site yönetimince icraya verildi.
Ankara Dokuzuncu İcra Dairesi’nce hazırlanan, “İlamsız Takiplerde Ödeme Emri” yazısına göre, geciken aidatlar nedeniyle 869 TL de faiz işledi.
Mahsur kalan bir kediyi kurtarmak isteyen kadına 'emniyet şeridinde' çarpan şoföre meydan dayağı!19 izlenme
AKP’li Yayman “gitmedim” demişti, TBMM açıklaması gerçeği ortaya çıkardı!9 izlenme
AKP ve MHP arasında ‘13 oy’ gerginliği! Lastik yakıp eylem yaptılar37 izlenme
Depremde 25 kişiye mezar olan apartmandaki skandal ortaya çıktı: Şimdi bu kader mi?27 izlenme
Meclis'teki 'Apo' sloganlarına Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nden tepki17 izlenme
Dönek yandaş Savcı Sayan'dan çirkin sözler ! 'Darbe girişimine tiyatro diyenler o.çocuğudur'631 izlenme
Camide vatandaştan imama Atatürk'süz hutbe tepkisi! 'Adım Muhammet Yorgo değil'30 izlenme
Ramazan sofrası kurmak 2024'e göre yüzde 45 daha pahalı!21 izlenme
'Vatandaşlar haberleri olmadan AKP üyesi yapılıyor'
AKP'li Mehmet Şimşek, vatandaştan toplanan #deprem vergilerinin nereye harcandığını böyle itiraf etmişti!
Türkiye'nin 'IŞİD Emirinden' şeriat çıkışı: Anayasal düzene saldırdı
AKP'liler olaylara işte bu kafayla bakıyor !