İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in de aralarında bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ilk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Sevgili Ataşehir'li komşularım, göreve geldiğim ilk günde bugüne Ataşehir'imizin çocukları, gençleri, kadınları, ileri yaşta büyükleri için kamucu belediyecilik anlayışıyla gece gündüz çalıştım.
'BU YAŞADIKLARIMIZ TAMAMEN SİYASİDİR'
Bugün Atatürk kütüphanemiz gençlere kapılarını açacaktı ve ben bugün gençlerle birlikte ilk gün heyecanını yaşayacaktım.
Haksız hukuksuz yere gözaltında tutulan diğer arkadaşlarım gibi çeşitli iftiralarla bugün sizlerden uzaktayım. Ataşehirli komşularım beni çok iyi tanır. Bu yaşadıklarımız tamamen siyasidir ve itibar suikastidir.
Gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak ve biz tekrar buluşacağız."

tele2haber.com
İzmir’de tarihi gün! Millet İttifakı’ndan gövde gösterisi37 izlenme
İşgal Türkiye ekonomisini de salladı: Dolar ve faiz sıçradı, borsa sert düştü!47 izlenme
AKP 22 yaşında: Hey gidi günler hey… 'Cennetin Fethi' adlı şarkıyla yola çıktılar... O gün ne demişlerdi, bugün ne oldu?35 izlenme
'Saray aşkı' karşılıksız değilmiş!137 izlenme
'Gülenciler' gitti 'Reisçiler' geldi: AKP'liler hakim ve savcı olarak atandı!353 izlenme
Atatürk’e ‘cellat’ diyen yazara AKP’li belediyeden davet32 izlenme
ABD basınına konuştular: Suriyeli sığınmacılar Kılıçdaroğlu kazansın istemiyor57 izlenme
Hindistan'dan Pakistan'a füze saldırısı!35 izlenme
Melih Gökçek'le tanışan dolmuş şoförü köşeyi döndü!
Sri Lanka’da halk devlet başkanının sarayını bastı, havuzunda istifa sloganları attı, başkan son anda kaçtı!
Diyarbakır'da kayyumun çifte maaşlı bürokratları, misafirhaneyi 'otele' dönüştürmüşler
CHP’li Kanko’dan ‘kaynak aktarımı’ tepkisi: "PTT Varlık Fonu'na geçmesinden beri 13 milyar lira zarar etti"