Gözaltındaki emekli amirallerin avukatı Şule Nazlıoğlu Erol, tehdit aldığını açıkladı.
“Bana karşı tehditler başladı. Amiralleri savunmamı istemiyorlar” diyen Avukat Erol, Odatv’ye şunları söyledi:
“Tehdit edildim. Arayan kişi ‘bu soruşturmayı alma senin için iyi olmaz, müvekkillerine söyle imzalarını geri çeksinler’ dedi.”
Telefonunun her konuşmayı kayıt altına aldığını ve arayan kişinin tehdit kaydının elinde olduğunu ifade eden Avukat Erol, “Kayıt aldım, vakti zamanı geldiğinde açıklarım. Özellikle şimdi açıklamıyorum” dedi.
Avukat Erol, tehdit eden kişinin kim olduğu sorusuna “Birazcık akıl yürütülürse kim olduğu anlaşılır” yanıtını verdi.

Şule Nazlıoğlu Erol
"METİN ÖNCEDEN AKP'Lİ BİR BAKANA GÖNDERİLMİŞ"
Bildiriyi ilk yayımlayan Avaztürk haber sitesi yöneticisi, Ergenekon kumpaslarının tetikçisi Zihni Çakır, duyuru metnini emekli amirallerin dışında bir kaynaktan aldığını açıklamıştı. Çakır, aynı kaynağın kendisine bu metnin zaten AKP'li bakanın elinde olduğunu aktardığını iddia etti.
Zihni Çakır, "Neden bu metin bir AKP'li bakana gönderilmiş" sorusuna Çakır, "Bir darbe çağrışımı yaptığını düşündükleri için göndermişler” diye yanıtladı.
İFADELER BUGÜN
DHA'nın savcılık kaynaklarından aldığı bilgiye göre ise, Sulh Ceza Hakimliğinde şüphelilerin suçlamalara ilişkin herhangi bir savunma yapmalarına izin verilmediği, ek gözaltı talebiyle ilgili beyanlarının alındığı öğrenildi. Şüphelilerin, bazılarının sağlık sorunları nedeniyle ek gözaltı süresinin verilmesini istemediği öğrenildi. Bildirinin hazırlanışı ve yayınlanması aşamasında sorumlu oldukları tespit edilen 14 şüphelinin, bağlantılarının tespit edilmesi için HTS kayıtları ile dijital materyallerin incelemesinin devam ettiği, incelemelerin son aşamada bulunduğu, şüphelilerin emniyette ifade işlemlerinin bugün başlayacağı öğrenildi. Öte yandan daha önce ifadeye çağrılan 4 emekli amirale, ifadeye gelmeleri için ikinci bir tebligat gönderildiği belirtildi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/gozaltindakiemekliamirallerinavukatinasoktehdith71456.html
Sumud Filosu'ndaki Türk aktivistlerden gözaltı paylaşımı11 izlenme
İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tükek: Büyük dalga yaklaşıyor, İstanbul için daha da vahim!79 izlenme
Eğitim-Bir-Sen’den skandal “pantolon intiharı” yorumu! "Kepazelik"581 izlenme
CHP Gençlik Kolları'ndan TÜİK videosu: Tayyip'i Üzmeyen İstatistik Kurumu34 izlenme
Milli Savunma Bakanlığı yeni görüntüleri paylaştı: Suriye'deki hainler böyle vuruldu36 izlenme
İstanbul raporu: Kırmızı et ve yağ alınamıyor39 izlenme
Bebekleri ölüme gönderen doktor komisyonu almış, hemşireye yemek ısmarlamış!26 izlenme
Verilerin gizlendiği ortaya çıkmıştı: AKP'li belediye vefat bilgi sistemini kapattı!62 izlenme
3 kişi öldü, gittikçe yayılıyor! Prof. Dr. Yıldız’dan kene uyarısı: En riskli kısım…
Bu hesap yangın kadar yürek yakıcı! “Türkiye 6 saatte bir yangın uçağı parası kadar faiz ödüyor”
RTÜK'ün Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine verdiği ceza belli oldu
Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi mezuniyet töreninde 'Mühürsüz diplomalar da geçerli olacak mı?' pankartına müdahale !