Dün gözaltına alınan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, el yazısıyla kaleme aldığı mesajla ilk açıklamasını yaptı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Dedetaş, kendisine ulaştırılan destek mesajlarının moral verdiğini söyledi.
Üsküdarlılara “Sevgili komşularım” sözleriyle seslenen Dedetaş, belediyedeki görevine ve ilçeye duyduğu bağlılığa dikkat çekti.
Dedetaş, “Bu sabah yanınızda olamasam da her sabah olduğu gibi bugün de aklım ve kalbim Üsküdar'ın sokaklarında” ifadelerini kullandı.
Çalışma hayatı boyunca bulunduğu noktaya emek vererek geldiğini belirten Dedetaş, gözaltı sürecine ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:
“Tüm çalışma hayatımı gözden geçirdiğimde olmayı hak ettiğim ve hayal ettiğim yer elbette nezarethane değildi.”
Sağlığının yerinde olduğunu açıklayan Dedetaş, avukatları aracılığıyla destek mesajlarından haberdar edildiğini belirtti.
Dedetaş, “Sizlerin de vermiş olduğu destekleri avukat arkadaşlarımız bana ulaştırıyor, gerçekten çok mutlu oluyorum. Sizden haber almak, destek almak moral veriyor” dedi.
Mesajını “En yakın zamanda görüşmek ümidi ve sevgilerimle” sözleriyle tamamladı.
Sinem Dedetaş, el yazısı ile paylaştığı açıklama da tam olarak şöyle:

"Sevgili komşularım,
Bu sabah yanınızda olamasam da her sabah olduğu gibi bugün de aklım ve kalbim Üsküdar'ın sokaklarında.
Tüm çalışma hayatımı gözden geçirdiğimde olmayı hak ettiğim ve hayal ettiğim yer elbette nezarethane değildi.
Ama sağlığım yerinde çok şükür. Sizlerin de vermiş olduğu destekleri avukat arkadaşlarımız bana ulaştırıyor, gerçekten çok mutlu oluyorum. Sizden haber almak, destek almak moral veriyor.
En yakın zamanda görüşmek ümidi ve sevgilerimle."
Eski AKP'li Mazhar Bağlı’nın sözleri karşısında Ersan Şen bile dondu kaldı! 'İnsanlar 11'inci kattan F-16'lara kafa atarak şehit oldu'53 izlenme
"Rütbemi Gülen taktı" diyen FETÖ itirafçısı nasıl generalliğe yükseldi?116 izlenme
Sosyal medya iki çocuğunun yanında dayak atılan babaya sahip çıktı29 izlenme
İsmailağa'ya bir kıyak daha! Devletten izin almayacaklar49 izlenme
Emekliyi kahredecek maaş gelişmesi: Emekliye kuru fasulye yemek hayal oldu47 izlenme
Olacağı buydu! Sokak röportajında 'telefonunu çıkar' diyen vatandaşın ağzına telefonla vurdular!64 izlenme
İmamoğlu: Soruşturma açmak istiyorsanız, Ekrem İmamoğlu burada!184 izlenme
Türkiye’de çarşı pazar gezmeyen AKP'li Bakan, Belçika'da esnaf ziyaretine çıktı!22 izlenme