Bu raporda 16 şirket ve 8 kişi hakkında çeşitli şaibeli ilişkiler ve naylon fatura düzenlemeleri ile vergi matrahının azaltılması gibi suçlamalar yer alıyordu. Bu nedenle Dilan Polat ve Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konuldu.

Ancak Dilan Polat, bu süreçte daha önce günlük 750 bin TL harcadığını iddia ettiği paraya sahip olmadığını dile getirdiği bir video paylaştı. Videoda, "Ben evinde 7, 8, 9 tane kahve içen bir kadın olarak her gün 750 bin TL harcayamam" dedi.
Sosyal medyada bu videonun ardından "Şimdi de bize fakir olduğunu kanıtlamaya çalışıyor" şeklinde yorumlar ve paylaşımlar yapıldı. Dilan Polat'ın bu açıklaması, iddiaların üzerine düşen bir gölge olarak algılandı.

MASAK'ın hazırladığı raporun ardından Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın hukuki süreci ve mal varlıklarına el konulma kararı merakla bekleniyor. İkilinin bu süreçte nasıl bir savunma yapacakları ve iddialara nasıl yanıt verecekleri de kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.
boluolay.com
Cumhurbaşkanı Danışmanı Mariam Kavakçı, doktorları hedef aldı!
Merve Nur’un katili konuştu: "İstemeden oldu"
Falyalı cinayetinde yeni gelişme! Cinayetin şüphelisi Söylemez için ek gözaltı süresi
AKP'nin 'bidon' kampanyası ters tepti! Erdoğan'ın canını sıkacak Ankara anketi ortaya çıktı
Dövize endeksli mevduata Hazineci, bankacı ve ekonomist yorumu: "Tercih edilir mi? Hazine neden açıklamadı?"
Vergiler nereye mi gidiyor? İşte AKP'li belediyelerde dönen karanlık işler!
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 7.680 yeni vaka tespit edilirken, 66 kişi hayatını kaybetti, 5.835 kişi de sağlığına kavuştu!
Merkez Bankası'ndan tarihi zarar: 2023'te 818,2 milyar TL zarar etti!
İngiltere İçişleri Bakanı Braverman, Londra polisini Filistin'e destek yürüyüşüne izin verdiği için "çifte standartla" suçladı
CHP'li Subaşı İBB Meclisi'nde isyan etti "Katar ortaklı şirket tarihi binayı yıkmak istiyor"
İmamoğlu, Erdoğan dışındaki tüm liderlerden randevu istedi!
Mardin'de kazanın olduğu bölgeye birde freni patlayan tır daldı: 16 ölü, 29 yaralı, 8'i ağır
Memur ve emekliye yeniden maaş hesaplaması yaptıracak detay!
Eski ittifak ortağı Erbakan: "İktidar Kılıçdaroğlu'nu getirip kontrollü seçim istiyor!"