Gazeteci Murat Muratoğlu da sosyal medya hesabından “Adana’da bulunan petrolden sonra Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı…” paylaşımını yaptı.
Sözcü Gazetesi Yazarı Murat Muratoğlu, 28 Haziran 2022 günü yeni petrol rezervi keşfi açıklamalarına göndermede bulunarak Twitter'da “Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı…” şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

MELİH GÖKÇEK TROLLENDİ
Fatih Atik’in sunduğu Ankara Masası’na eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu paylaşımı ciddiye aldı.
Gökçek “Adana’da yeni bir şey daha bulmuşlar. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. Çocuklar yer ya… Hah işte jelibon bulunmuş. Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş” dedi. Atik’in “Fake falan olmasın başkanım” demesi üzerine Gökçek “Hayır hayır fake değil, bulunuyor. Bulunuyor arka arkaya bulunuyor” ifadesini kullandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün kabine toplantısı sonrasında “Adana’da petrol arama çalışması yaptığımız iki kuyuda yüksek kaliteli petrol bulduk. Rezerv değeri yaklaşık 1 milyar dolar olarak hesaplanmıştır. Toplam 10 kuyuda üretime geçecek şekilde hazırlanıyoruz” demişti.
Yeniçağ
Halil Konakcı: “Devlet bize çok önemli bir yer tahsis etti. Biz, MİT gibi doğrudan Cumhurbaşkanlığına bağlıyız. O kadar güçlü bir kurum yapıldık”
Gezici Araştırma’ya dava!
Ocak ayı işsizlik rakamları açıklandı
Ağustos ayı açlık ve yoksulluk sınırı belli oldu
AKP seçimi kaybedince '2 kilo soğan alamıyorsunuz diye vatan millet sattınız, 2 kilo soğanı artık rüyanızda görürsünüz' demişti, İngiltere'ye taşındı!
NATO'nun 30 Ağustos mesajı Atina'yı rahatsız etti: Böyle bir kutlama asla kabul edilemez
Avusturyalı gurbetçilere "Avrupa'da 'Gurbetçiler açlıktan ölüyor, köpek maması yiyor' diyorlar" deyince gurbetçiler kahkahalarla cevap verdi
CHP'li Karabat: "AKP’nin açıklayamadığı belgeleri ben açıklıyorum"
Türk vatandaşlardan Suriyeli tepkisi! "32 yaşındayım, bunlar kadar rahat yaşamadım bu ülkede"
Sigaraya yeni yasak yolda! Belirlenen iki kural büyük tartışma çıkaracak
Bira ve rakıya 2019 zammı!
AKP’de ikinci ’90 yıllık reklam arası’ skandalı!
Atilla Yeşilada ekonomide yaklaşan büyük tehlikeyi açıkladı: "O zaman Türkiye'de oyun biter" diyerek uyardı
Bakan Mehmet Şimşek ile aynı kareye giren ve Aziz İhsan Aktaş’ın da ortağı olan Gürkan Dölekli nasıl serbest bırakıldı!