Yalova'nın Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi'ndeki apartmanın 5'inci katındaki kapalı terasta Güllü, 26 Eylül 2025 tarihinde, iddiaya göre kızı ve onun arkadaşıyla eğlendiği sırada pencereden düşerek hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Güllü'nün şüpheli ölümüyle ilgili Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında Bursa Adli Tıp Biyoloji İhtisas Dairesi’nin hazırladığı rapor ortaya çıktı. Raporda Güllü'den otopsi sırasında alınan örneklerde başka birine ait herhangi bir DNA izine rastlanmadı. Özellikle Güllü'nün tırnaklarından alınan örneklerde başka birine ait DNA'nın olmaması, olay öncesi herhangi bir boğuşma olmadığı ihtimalini kuvvetlendirdi.

Diğer yandan, konuyla ilgili açıklama yapan ailenin avukatı Rahmi Çelik, "Biyoloji İhtisas Dairesi’nin göndermiş olduğu bir rapor vardır. Bu rapor neticesinde, aynen şunu söylemektedir, Güllü hanımın otopsi esnasında alınan örneklerinde DNA profili çıkmamıştır. Bunlar değerlendirilmiş olduğu zaman, dosyaya gerekli raporlar geldiği zaman kısa sürede maddi gerçeğin ortaya çıkacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Gerçek Gündem
Kaynak: İHA
Yandaş kanala ceza yok ama Tele 1’e ceza var!78 izlenme
Yıllık maaşı dudak uçuklattı!111 izlenme
6 Şubat'ta 51 kişinin öldüğü apartmanların müteahhidi için tahliye kararı35 izlenme
Son 5 yılda satılmayan biletlere çıkan ve alınmayan ikramiyeler için Hazine’ye bakın ne kadar para aktarıldı!127 izlenme
6 yaşındaki Elif Nur’un şüpheli ölümü: Aranan babaanne yakalandı52 izlenme
Nakit avansta Merkez'i korkutan rakam32 izlenme
Cengiz’e altın tepside fabrika32 izlenme
Rusya'dan Türk ürünlerine yasak geldi, TIR'lar uzun kuyruk oluşturdu!81 izlenme
Açılışı dahi yapılmayan hastanenin istinat duvarı ve girişi çöktü! Paraları kim yedi?
Asgari ücretle ilgili önergeye AKP ve MHP’den ret!
Esnaf olduğu belirtilen bir yurttaş, Ankara Kalesi surlarından atladı! Durumu kritik!
Eğitime 'kar' arası! 5 Ocak'ta bu illerde okullar tatil edildi