CHP İl Başkanlığına Gürsel Tekin'in atanması ve Tekin'in bu görevi kabul etmesi tepkilere neden olmuştu. Partililer ve vatandaşlar Tekin'in il binasına gideceğini açıklamasının ardından il binasına gelerek burada kayyıma karşı nöbet tutmaya başlamıştı. Gürsel Tekin'in tüm engellemelere rağmen polis korumasında il başkanlığı binasına girmesi de tansiyonu yükseltmişti.
41 PERSONELİN TEPKİ OLARAK İŞE GİTMEMİŞ
Kayyumluk görevini kabul ederek Genel Başkan Özgür Özel’in çalışma ofisi olarak kullanılan binaya gidip gelmeye devam ederken 41 personelin tepki olarak işe gitmediği ortaya çıktı.
SÖZLEŞMELERİ SONA ERMİŞ
Sözcü'de yer alan habere göre, 41 personel “Gürsel Tekin’i tanımıyoruz” dedi ve bu süreçte işe gitmedi. Bu nedenle 41 kişinin iş sözleşmelerinin sona erdiği öğrenildi.
TELE1
Manevi danışmanlık adı altında 'rehberlik': İmamlar derse girdi, öğrenciler camiye götürüldü26 izlenme
Sizin hakkınız asla ödenmez! Bir can bir ağaç daha kurtarabilmek için yarasını kendi sardı mücadeleye devam etti52 izlenme
İlyas Salman: "Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığına layık görmüyorum, çünkü ucuz adam"32 izlenme
Tasarruf lafla olmaz, böyle olur24 izlenme
AKP'li vekil önce paylaştı, hemen kaldırdı! Kriz yaratan fotoğraf30 izlenme
Süleyman Soylu'ya vatandaşlardan tepki: Biz niye görmedik?178 izlenme
ÇAYKUR Varlık Fonu'na devredildiğinden beri zarar ediyor!39 izlenme
Dayak ve gizli aşk skandalı Diyanet’i karıştırdı8 izlenme