Butlan CHP'sinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından üye katılım töreni düzenlendi. Törene, mutlak butlan kararıyla CHP Genel Başkanlığı görevine geri dönen Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.
Program kapsamında gerçekleştirilen rozet takma töreni sırasında kısa süreli gerginlik meydana geldi. İstanbul İl Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin sahneden görevlilere sert ifadeler kullanarak tepki gösterdi.
Sinirlerine hakim olamayan Gürsel Tekin, görevlilere hitaben, "Bu arkadaşlarımızın ne işi var burada? Barış seni var ya gerçekten... İndirin arkadaşları! Barış, kendin de in oradan! Hepinizi bir dersten geçireceğim, anlaşılıyor" diye konuştu.
Törendeki gerginlik, kayyum Gürsel Tekin'in müdahalesinin ardından sona ererken, program planlandığı şekilde devam etti.
Kaynak: Halk TV
E-Devlet'e girene soğuk duş! Emekli maaşları yeniden hesaplandı
Torpile göz yummayan bürokrat AKP’lilerin hedefinde: Kızağa çekildi
FETÖ üyeliğinden hapse çarptırılan işadamı, AKP’ye yakın derneğin şube başkanı oldu!
Bir esnafın isyanı 'Kredi bulmak için banka banka geziyorum. Bana yediğinin hesabını ver. Pudra şekerinin kilosu 30 lira. Ben alamıyorum adam burnuna çekiyor!'
Motorinin litresi 50 lirayı aşacak
Bir Varlık Fonu klasiği daha! Botaş’tan rekor zarar
Deniz Feneri Derneği MEB’e yol gösterdi!
Bakanlığın tavsiyelerine vatandaştan tepki 'Abdestsiz gezeceğiz, bakan saçını çatıda kurutsun!'
Tüm gözler Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi! Erdoğan neden düşük faiz-yüksek fiyat politikasında ısrar ediyor, riskler nerede?
Taksim İlk Yardım Hastanesinde karantinada olan kadın kaçtı! Sonrasında bakın neler yaşandı...
Siyasilerden Ümit Özdağ'ın gözaltına alınmasına tepki: Yargı, siyasetin aparatı olamaz
EMEKLİ ZAMMI 2025! SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Tahtanın başına geçip anlattı: "Kök aylığa 8 puanlık refah payı"
Türkiye'ye para akışını durdurdu!
AKP’li belediyelere 350 milyonluk kıyak