Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında Ahbap’ı ve Babala TV’yi hedef göstermesinin ardından ilk yanıt Ahbap’ın başında bulunan Haluk Levent’ten geldi. Levent, sosyal medya hesabından “Sayın Devlet Bahçeli’nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum” dedi.
“YANLIŞ YÖNLENDİRİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”
Levent paylaşımında, “Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz” ifadelerini kullandı.
“SİYASİ PARTİ LİDERLERİNDEN RANDEVU ALMAYA BAŞLAMIŞTIK”
Levent yaptığı ikinci paylaşımda ise “Bilgi eksikliği gitmiş olabilir diye dün sabah ben ve Ahbap ekibim yapacağımız çalışmalarla ilgili başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere siyasi parti liderlerinden randevu almaya başlamıştık. Randevu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herkese yapacağımız çalışmaları anlatacağız.” dedi.
BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?
Grup toplantısında Ahbap ve Babala TV'yi hedef alan Bahçeli, “Hatay'ın Antakya ilçesinde baraj patladığını iddia edip, kurgulanmış yalanı sosyal medyadan servis ederek, korkuya, paniğe ve can kayıplarına neden olanlar afet bölgesinde neyin peşindedir. Devletin yapamadığı, yatıştıramadığı ve yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır. Devleti acz içinde gösterircesine, sosyal medyaya üşüşenler bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır.” demişti.
Sözcü
Halil Falyalı'nın infaz edilen sağ koluyla görüşen gazeteci Ayşemden Akın'ın korumaları kaldırıldı47 izlenme
Turplar heybeye sığmıyor33 izlenme
Mehmet Şimşek'ten zam açıklaması: Memur, emekli ve asgari ücretli yıl sonunda ne alacak?17 izlenme
Polis de Z kuşağının safına geçti: İstifa etmeyi reddeden 'firari' lider, Meclis'i feshetti28 izlenme
Aydın Boysan hayatını kaybetti!282 izlenme
Dünyanın en uzun çift katlı asma köprüsü trafiğe açıldı! Üstelik ücretsiz!469 izlenme
Yangın söndürme ihalesinde ince hesaplar: THK uçakları ihaleye sokulmadı, şartlara uyan tek uçak var!60 izlenme
İçişleri Bakanlığı açıkladı: İşte ülkesine dönen Suriyeli sayısı43 izlenme
YÖK, eşine uygun kriterde ilan açan rektör hakkında soruşturma başlattı!
Fransız Meclisi'nde İmamoğlu gündem oldu! "Demokraside pazarlık olmaz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere verdiği müjdeli haber Ali Babacan'ı hayli üzdü: Kahroluyorum
CHP'den 'Murat Çalık' açıklaması: "Cezaevinde tutulması yaşamını tehlikeye atmakta"