Hamas’ın 7 Ekim’de İsrail’e saldırmasıyla başlayan savaşta 16. güne girildi. İsrail saldırıların şiddetini artırırken Gezze’ye kara harekatı sinyallerini de vermeye başladı. İsrail Başbakanu Netanyahu, askerlerle olan görüntülerini ‘Hazırız’ diye paylaşmasının ardından Bu gün de İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, “7 Ekim saldırısını hatırlayarak Gazze’ye gireceğiz” dedi.
Hamas’ın üst düzey yöneticilerinden Usame Hamdan, İsrail’in Gazze’yi işgal etmeye kalkışması durumunda, 7 Ekim’de yaşananların İsrail için “basit” kalacağı uyarısında bulundu.
Hamdan ayrıca, Refah Sınır Kapısı’nın kalıcı olarak açılması ve hastanelerin faaliyetini sürdürebilmesi için acilen yakıt ulaştırılması çağrısında bulundu.
Tele1
İstanbul'da en kapsamlı 1 Mayıs ablukası: Şehirde hayat duracak26 izlenme
Erdoğan'ın yıllar önceki "Paranın itibarı milletin itibarıdır" paylaşımı gündem oldu!91 izlenme
TELE1’den ayrılan gazeteciler yollarına YouTube'da devam edecek11 izlenme
Avrupa’daki en pahalı elektrik faturasını ödüyoruz!64 izlenme
Başkan Yavaş’ın başlattığı kampanyayla Ankaralıların tüm su faturaları ödendi!53 izlenme
Hakimin mini cephaneliği! İzmir Adliyesi'nde garip bir sergi ve ziyaretçileri79 izlenme
AKP'li Bakanın 'Köprü pahalı' diyenlere cevabı "Pahalı diyen geçmesin!"698 izlenme
Yeni başkan da Gökçek'in izinde... Anıtkabir'e saldırıya devam kararı!411 izlenme