İstanbul Pendik’te 6 Temmuz 2019 tarihinde 7 aylık hamile Ayfer Bahçıvan ve eşi Yunus Emre Bahçıvan’ın içinde bulunduğu araca saldıran Hasan ve Hüseyin Sel’in sahibi olduğu Seydioğlu Baklava hakkında Seyidoğlu Baklavaları’nın açtığı dava sonuçlandı. Mahkeme ihtiyati tedbir kararı aldı.
Hürriyet'in haberine göre; Seydioğlu’nun her türlü yayın, tanıtım malzemesi, mal, ürün, ambalaj, tabela, afiş, broşür, reklam, ilan ve internet üzerinden tanıtım kullanımlarının tedbiren önlenmesine hükmedildi.
SÖKÜLEN TABELANIN YERİNE YENİSİ ASILDI
Ayrıca, Seydioğlu Baklava’nın tabelalarının tedbiren sökülmesine de karar verildi. Ancak iki kardeş bu karara rağmen sadece bir dükkânın tabelasını kaldırınca, Seyidoğlu yetkilileri icra memurlarıyla dükkânlardaki tabelaların sökümünü gerçekleştirdi. Sökülen tabelaların yerine ise bir süre sonra üzerinde ‘Hasan&Hüseyin Seydioğlu Baklava’ yazılı tabelalar asıldı.
20’ŞER YIL HAPİS İSTEMİ
Kaynarca Mahallesi’ndeki ikinci dükkân ise olayın ardından müşteri gelmediği gerekçesiyle kapatıldı.
Seydioğlu Baklava’nın sahipleri Hasan ve Hüseyin Sel kardeşler, karayolunda yaşattıkları dehşet dolu anlar nedeniyle Anadolu Adliyesi 59’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde 3 ayrı suçtan 5 yıl 4 aydan 20’şer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor. Olayın ardından tutuklanan iki kardeş, davanın 30 Temmuz 2019 tarihinde görülen ilk celsesinde, müştekilerin olaya ilişkin çektikleri görüntüyü kolluk gücüne teslim ederek güvence altına aldıkları, dolayısı ile sanıkların delil karartma ve kaçma şüphesi bulunmadığı gerekçesiyle tahliye edilmişlerdi. Mahkeme ayrıca, iki kardeşin yurt dışına çıkışını da yasaklamıştı.

Enflasyon rakamları açıklandı, canavar hortladı!157 izlenme
Çalışma Bakanı’ndan asgari ücret ve EYT açıklaması70 izlenme
Vatandaş faturayı kesti: Erdoğan böyle bir oranı hiçbir ankette görmedi28 izlenme
Emre Olur'un 'Sedat Peker' için söyledikleri ortaya çıktı!119 izlenme
Vergi düzenlemesi Komisyon’dan geçti: 72 ay taksit, yeni istisnalar yolda20 izlenme
İzmir'de vatandaştan AKP'li Hamza Dağ'a soğuk duş! ‘Onu taktığınız zaman halkın içine çıkamayacağınızı biliyorsunuz’51 izlenme
İYİ Parti'ye kurşun yağdıran saldırgan yakalandı!42 izlenme
Sel felaketinde can kaybı 16'ya yükseldi45 izlenme
Butlan dosyası sonbahara kaldı, gözler yeni partide
Hande Fırat basit ekonomi kuralını ‘çok zekice’ diye paylaştı, Özgür Demirtaş anında cevap verdi
Marmaris’teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi'yle ilgili bilgi alınamıyor! Soru önergelerine yanıt yok!
ÖSYM verilerine göre aralarında 370 puan fark var, aynı bölümdeler!