Ekonomi Bakan Nihat Zeybekçi’den ‘yine aynı hikaye’ dedirten ekonomi vaadi: 24 Haziran’dan sonra şahlanan bir Türkiye olacak. Memur maaşlarını her ay gelen IMF dilimleriyle ödeyen bir Türkiye vardı. Biz güçlü olacağız, biz dünyada ilk 10’da, Avrupa’da ilk 3 içinde olacağız.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Darbe Sempozyumu’nun açılışında mkonuşan Ekonomi Bakan Nihat Zeybekçi ; “Göreceksiniz, 24 Haziran’dan sonra şahlanan bir Türkiye olacak. Memur maaşlarını her ay gelen IMF dilimleriyle ödeyen bir Türkiye vardı. Biz güçlü olacağız, biz dünyada ilk 10’da, Avrupa’da ilk 3 içinde olacağız” ifadelerini kullandı. Zeybekçi’nin açıklaması, akıllara Mehmet Şimşek ‘in referandum öncesi; “evet çıkarsa milli gelir 30 bin dolar’ olacak açıklamasını getirdi.
İşte Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ‘nin o açıklaması;
“Türkiye’yi ekonomik anlamda operasyona tabi tutmaya çalışıyorlar, yok öyle bir şey. Asla müsaade etmeyeceğiz. Göreceksiniz, 24 Haziran’dan sonra şahlanan bir Türkiye olacak. Kendi ayakları üzerinde durmuş, kültür coğrafyası dediğimiz Türkİslam coğrafyasında yüzlerin dönüldüğü, ellerin ona açıldığı bir Türkiye. Onların istediği el açan bir Türkiye. Memur maaşlarını her ay gelen IMF dilimleriyle ödeyen bir Türkiye vardı. Biz güçlü olacağız, biz dünyada ilk 10’da, Avrupa’da ilk 3 içinde olacağız.”
Zeybekçi’nin açıklaması, 16 Nisan referandumu öncesi Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ‘in milli gelir vaadini akıllara getirdi. Bakan Şimşek, referandum öncesi yaptığı açıklamada evet çıkması halinde Türkiye’nin milli gelirini 30 bin dolarlara, zamanla da 60 bin dolarlara çıkaracak bir alt yapıya kavuşacağını, hayır çıkması halinde ise Türkiye’de istikrarsızlığın olabileceğini söylemişti.
http://gazeteport.com/2018/hanievetcikincagsmh30bindolarolacakti112971/
Gururu incinmiş! Viyana'da genelevi basan Afgan mülteci 3 kadını hunharca katletti28 izlenme
Avukat Feyza Altun adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı31 izlenme
İSO Başkanı'ndan Şimşek'e çağrı: "Vergi avantajlarımızı değiştirmeyin"23 izlenme
Kafa bu işte ! 'Soyuyorsa beni soyuyor sana ne ya !'874 izlenme
Aziz İhsan Aktaş dosyası UYAP'ta kapandı! Avukat Hüseyin Ersöz anlattı12 izlenme
Geçim sıkıntısı kaynaklı intiharlar artıyor: Son iki ayda 5 yurttaş ekonomik sebeplerle yaşamına son verdi55 izlenme
Yok böyle rota! Zonguldak Çaycuma Havaalanı’ndan İstanbul'a uçmak 4246 Km!624 izlenme
'Başka seçeneği yok' diyerek açıkladı: İşte Erdoğan'ın yeniden aday olmasının tek formülü!39 izlenme
AKP’de toplu istifa! Büyük çoğunluğu zorla üye edilmişti…
Ankara'da özel halk otobüsü şoförü engelli vatandaşı "Şimdiye kadar bindiğine say. Sen bir de sağlam olsaydın, ne yapardın bize" diyerek almadı!
Bu karar daha önce alınsaydı belki Dilek aramızda olacaktı
İmamoğlu’ndan seçim mesajı: "Onu hep beraber evine yollayacağız"