YouTube programının işlemlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı Recep Tayyip Erdoğan'ı 'tehdit ettiği' iddiasıyla 21 Haziran'da alınan ve tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilen Fatih Altaylı, ekim ilk olayların görülen duruşmanın ardından belirsiz bir süre boyunca yayınlarına ara verildiği duyuruldu.

26 Kasım'da görülen karar duruşmasında mahkeme, Altaylı'ya 4 yıl 2 ay hapis cezası vererek tutukluluğunun devamına hükmetti. Mevcut gidişatına göre, İstinaf Mahkemesi'nin aksi bir karar vermemesi halinde cezaevinde 160 gün geçiren Altaylı'nın yaklaşık 8 ay daha tutuklu kalması devam ederken, ünlü gazetecilerin izlediğine sürpriz bir haberle geri dönüş yaptı.
YOUTUBE YAYINLARINA GERİ DÖNÜYOR
Altaylı, tutuklanmasının ardından YouTube kanalında yayınlarına devam etmiş ve cezaevinden geçirdiği notlar ile siyaset bölümlerine ilişkin yorumları ve kulislerin alındığı gün begün kaldığıyla paylaşmayı sürdürmüştü.

TV yayınında konuşan Şule Aydın, Altaylı'nın YouTube yayınlarının geri dönmediğini belirten "Fatih Altaylı çok iyi. Morali de çok iyi. Çok kısa bir süre sonra belki bir gün belki birkaç gün sonra tekrar tekrar durmuyorsunuz ve yayınlarına devam etmeye başlayacağını" kullandı.
Sözcü
Araç muayene istasyonunda polis memuru dövülerek öldürülmüştü: O anlara ait görüntüler ortaya çıktı!27 izlenme
İmamoğlu, seçim zaferini Economist'te yazdı: "Siyasi dinamiklerde değişimin işareti"32 izlenme
İcra dosyaları 22 milyonu aştı!44 izlenme
Türkiye’nin bugün 3, son dört ayda 52 şehidi var32 izlenme
İşkencedere’de köylüler ağaçlara çıktı!83 izlenme
LeMan'dan olay yaratacak Berat Albayrak kapağı!69 izlenme
Et ve Süt Kurumu zam açıklaması yaptı: Fiyatların istikrarı için gerekli araçlar kullanılacak35 izlenme
Rıza Akpolat, Aziz İhsan Aktaş'ın açtığı davadan beraat etti: İtirafçıya da 212 milyon lirayı aşan ceza!29 izlenme
Tarım Bakanı Pakdemirli'nin 'hurda, motoru yok, uçamaz' dediği THK yangın söndürme uçağı, 2 yıl önce Teknofest'te böyle gösteri yapmıştı!
Yurttaşın parası yine yandaşa gitti: 18 şehir hastanesine 260 hastane parası ödendi
İsrail’in hastane saldırısına dünyadan tepki yağıyor!
28 kişiyi infaz ettiler sonra şükür namazı kıldılar! 3 Hizbullahçı tetikçi daha serbest kalmış!