Daha önce Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ettiği hakaretler nedeniyle yargılanan ve bir süredir cezaevinde bulunan Fatih Tercan Twitter hesabı üzerinden takipçilerinden maddi destek istedi.
“Sizi 1 senedir hiç maddi zorluklarımızla meşgul etmedim ama şimdi mecburum. Zira hem FATİHLER’in kira, vergi ve giderleri, hem avukatlık ücretleri, hem de ağır tazminatlar nedeniyle desteklerinizi rica etmek zorunda kalıyorum” diyen Tezcan’ın paylaşımı şu şekilde:
“BİLGİLENDİRME VE DESTEK TALEBİ!
Değerli Kardeşlerim, Okurlarım, Yoldaşlarım, Takipçilerim! Allah’ın Selamı Üzerinize Olsun!
1 seneye yakın süredir Cezaevinde olduğumu biliyorsunuz. Bilmediğiniz 2 konu hakkında söz edip şimdilik birinden dolayı sizden destek rica ediyorum.
1) Öğrendiğinizde isyan edeceğiniz Hukuksuzluklarla ve Yargı İnfazlarıyla boğuşuyoruz! Fetullah Gülen’e hakaretten 2015’te hükme bağlanan,2 sene 2 ay cezam Çift Mükerrir yani 4/4 yani verilen cezanın tamamını kapalı cezaevinde yatar şeklindeydi.Darbe olmasa bundan yatıracaklardı. Darbeden sonra karar bozuldu ama Paralel Devlet o hükmü şimdi başka dosyaların üzerinden yatırıyor. O dosyalarda gerekirse tek tek, isim isim açıklayacağım. Şimdilik çok dua edin. Zira eşim de benimle birlikte bu süreçte mücadelemizi verirken çok destek oldu, olmaya devam da ediyor. Sağlığımızı psikolojik olarak çok fazla etkiledi. Çocuklarımız 1 senedir babasızlar. Bildiğiniz bir aile faciasına doğru gidiyoruz. Çektiğimizi Allah biliyor, ama Seçim sürecinde paylaşmamızı uygun görmemiştik, sabrettik.
Diğer konu ise sizi 1 senedir hiç maddi zorluklarımızla meşgul etmedim ama şimdi mecburum. Zira hem FATİHLER’in kira, vergi ve giderleri, hem avukatlık ücretleri, hem de ağır tazminatlar nedeniyle desteklerinizi rica etmek zorunda kalıyorum.
Tek iyi haberim var, size söz verdiğim kitabı yazdım, üstüne 1 tane daha var,3. kitabında az işi kaldı. Sayın Cumhurbaşkanımız Savcı ve Hakimlere hitaben “Su uyur Fetö uyumaz “dedi. Adalet Bakanımız “Geç gelen Adalet, kişilerin ruh sağlığını bozuyor” dedi. Devletim beni ve ailemi ,1 senedir süren bu Hukuksuz işkenceden kurtarıp Adaleti tesis ettiği anda kitaplarımı sizlerle paylaşacağım. Bir şeyi daha ekleyeceğim ben yine söyleceklerimi, şahitliklerimi söyledim, yazdım ama benden eski agresifliğimi beklemeyin…
Ben en çok şuna şahitlik ederim ki, insanın Allah’tan başka dostu, keza kendinden başka da büyük düşmanı yokmuş yok! Nasipse yakında buluşursak dertleşiriz, FATİHLER’de buluşuruz… Şimdilik acilen maddi desteğinizi, ben ve ailem için ise dualarınızı istirham ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Fahri Fatih Tezcan Maltepe Kapalı Cezaevi”
FETÖ ELEBAŞI İÇİN AĞLAMIŞTI
Tezcan 2013’te FETÖ elebaşı Gülen’e övgüler düzerek onun için ‘ağladığını’ açıklamıştı. Tezcan şunları söylemişti:
“Gülen’i günde 20 saat dinlerdim. Yemek yaparken bile kulaklıkta peygamber sevgisi anlatırdı… Yemek yaparken gözyaşlarım çorbama akardı…”
Tele1
7 diploma bir işe yaramadı!127 izlenme
“İmamoğlu’na saldırının sebebi tükenmişlik sendromu”104 izlenme
İşte hekimleri aç bırakan tablo: Kaynak müteahhitlere gitti!54 izlenme
Et ve Süt Kurumu'nun son beş yılda 2 milyar lira zarar ettiği ortaya çıktı!27 izlenme
Şeriat karşıtı pankart asan SOL Partililere gözaltı21 izlenme
Aslı Şen markasını umreye gittiği sırada Kabe fotoğrafı eşliğinde paylaştı. Sosyal medyada tepkiler yağdı.34 izlenme
2014’teki patlamada eşini kaybetmişti, anlattıkları şoke etti!80 izlenme
Nihal Olçok'tan; 'Süleyman Soylu', 'Sedat Peker', '15 Temmuz' ve 'kayıp silahlar' açıklaması64 izlenme
Manifest'in konser görüntülerine de erişim engeli
Dilan-Engin Polat çifti hakkında hazırlanan iddianamenin syrıntıları ortaya çıktı: 40'ar yıla kadar hapisleri isteniyor
Kılıçdaroğlu belgelerin tamamını açıklamadı!
AKP karıştı! Burhan Kuzu'ya 'dolandırıcılıktan' suç duyurusu!