Personel alımı ile ilgili duyuruda "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddeleri
hükümleri kapsamında, Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine 2547 sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca Öğretim Görevlisi alınacaktır." denildi.
Söz konusu ilan, 9 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayımlandı.
İlanın 'Birecik Meslek Yüksekokulu, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı' için istenen özel şartlar ise dikkat çekti.

MOBBING KONUSUNDA ÇALIŞMA ŞARTI
Dil puanının aranmadığı bölümde 'İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin İşletme veya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü lisans mezunu olmak ve ilgili alanlarda tezli yüksek lisans yapmış olmak, Mobbing konusunda çalışmalar yapmış olmak' şartı yer aldı.
DEKANIN KIZI LİSTENİN BAŞINDA
İlan sonuçları açıklandığında ise bu şartın neden konulduğu ortaya çıktı. Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Burhan Akpınar'ın 'mobbing konusunda çalışmalar yapan' kızı Esra Nur Akpınar'ın, o listenin en başında yer aldığı görüldü.

ÇALIŞMASINI BABASININ EDİTÖR OLDUĞU DERGİDE YAYIMLADI
Dekan Akpınar'ın kızı Esra Nur Akpınar'ın, 'mobbing' konusundaki çalışmayla ilgili de şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.
Akpınar'ın 'Halkla İlişkiler Çalışanlarının Mobbing Algıları: Yaygınlık, Türleri, Nedenleri ve Mücadele Yöntemleri' isimli makalesinin, babasının editörlüğünü yaptığı 'Harran Maarif Dergisi'nde yayımladığı görüldü.


http://www.krttv.com.tr/gundem/harranuniversitesidekanikisiyeozelilanlakizinih45951.html
Elektrik için ödenen her 100 liranın 30’u şirket kasasına!82 izlenme
Cem Uzan konuştu: Soteledikleri paraların nerede olduğunu da biliyorum101 izlenme
Kılıçdaroğlu’ndan tartışma yaratan başkan hakkında jet talimat!189 izlenme
Milyonlarca emekliye bayram öncesi kötü haber: İkramiye var, maaş yok!16 izlenme
Gazeteci Güngör Arslan cinayetinde flaş gelişme: MHP'li isim gözaltında57 izlenme
İmamoğlu'nun diplomasını ellerinde belge olmadan iptal etmişler!9 izlenme
AKP'lilerin fatura isyanı devam ediyor 'RTE'ye verdiğim oy haram zıkkım olsun ! Ben bu faturayı hakettim ben eşşekoğlu eşşeğim !'466 izlenme
İmamoğlu davası ertelendi20 izlenme