Anasayfa1
28 Nisan 2018 ( 631 izlenme )
Reklamlar

Hayırlı Konvoy harekete geçiyor!

Referandum sürecinde Anadolu’yu dolaşan Hayırlı Konvoy seçim güvenliği için sahaya iniyor.


Bu süreçte sandık güvenliğine önem veren sivil toplum kuruluşu Sandık Gücü, gönüllü toplanmasına katkı sunmak amacıyla ilk olarak 29 Nisan’da 15.0020.00 arası Bakırköy Özgürlük Meydanında olacak.

Bu çalışmaya Hayırlı Konvoy üyeleri E. Tümgeneral Ahmet Yavuz, E.Koramiral Atilla Kezek, E.Tümamiral Semih Çetin, E.Tümamiral Fikret Güneş, E.Kur.Alb.Bora Serdar, E.Kur.Alb. Ali Türkşen, E.Kur.Alb. Mustafa Önsel, Merhum Ali Tatar’ın abisi Ahmet Tatar, Akut Onursal Başkanı Nasuh Mahruki, E.Tğm Mehmet Ali Çelebi ve Nasuh Bektaş katılacak.

https://odatv.com/hayirlikonvoyhareketegeciyor28041831.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan rozetini taktı, Cemil Tugay AKP'ye katıldı Türkiye yüzyılının tek karede özeti: Bir dilim baklava 21 TL Bayram ikramiyesi ve ek zam beklentisi! Emeklinin payına yine hüsran düştü! Güldane Şahin zihinsel engelli kızının nişanlısıyla kaçtı! RTÜK’ten Esra Erol’un programı için flaş hamle