İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik soruşturma sürüyor.
Soruşturma çerçevesinde örgütün gizli haberleşme yöntemlerinden olan ankesörlübüfe telefonlarından Ankesörlü Kart Sistemi (AKS) kullanarak bağlantı kurdukları tespit edilen, terör örgütü içerisinde eylem ve faaliyet yürüttüklerine yönelik itirafçı beyanları bulunan, örgütsel faaliyetlerde yer aldıkları değerlendirilen Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde ihraç/aktif görev yapan toplam 94 vergi müfettişi tespit edildi.
İstanbul merkezli olarak 11 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 94 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 52'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Mahkeme 38 şüpheli hakkında adli kontrol tedbiri uygularken, etkin pişmanlıktan yararlanan 4 kişi ise serbest bırakıldı.
NEFES
Sapık şeyh tarikat üyelerine mektup yazdı!93 izlenme
AKP'li vekilin sosyal medya isyanı: "Şurada fotoğraf çekelim hemen altına 'zıkkım yiyin' yazıyorlar"29 izlenme
Yolsuzluk iddiaları gölgesinde başhekim değişmişti! Yeni başhekime ilk ziyaret AKP’lilerden28 izlenme
Yetki verildi bedelini hepimiz ödedik: İşte 'İllüzyon ekonomisi'45 izlenme
Cumhuriyet tarihinde bir ilk! Kişi başı gelir ilk kez 7 yıl üst üste azaldı!57 izlenme
30 Milyar maaş alıyorlar! Kim bu danışmanlar?213 izlenme
Yasadaki Atatürk maddesi HÜDA PAR'ı rahatsız etti23 izlenme
Narin’in katilinin açıklanması an meselesi! Bakan Tunç duyurdu: "Odada kimlerin olduğu tespit edildi"35 izlenme
Ersan Şen ve Cem Kaya arasında canlı yayında 'mülteci' kavgası! Bunun da sorumlusu Kılıçdaroğlu'ymuş!
RTÜK'te, olmayan daire başkanlığına atama yaptılar!
Ortalığı karıştıracak F-16 iddiası: "Türkiye, ABD'den 40 adet F-16 satın almak için talepte bulundu"
Bonbon şeker, lokum, diş fırçası... İBB vatandaşa 50 milyon liralık hediye dağıtıyor!