Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Oktay, borçlarını ödemek için herhangi bir mülk satışı yapmadıklarının altını çizerek, “Alımlarda hassas davranıyoruz. Gider kalemleri düşürüldü. Gelir kaynaklarımızı ise gerektiği gibi kullanıyoruz. Örneğin, geçen yıl 480 bin lira civarında kiraya verilen su parklarını biz bu sene 4 milyon 800 bin liraya kiraya verdik. Emlak vergileri ve kiralardan gelen gelirleri borca yatırdık. Kesinlikle peşkeşe izin vermiyoruz” diye konuştu.
Belediye başkan yardımcılarına bir adet makam aracının tahsis edildiğini söyleyen Oktay, “Ben zaten makam aracını zorunlu olmadığım zaman kesinlikle kullanmıyorum” dedi. Yatırımlar için borçlanacaklarını ancak borçlanmanın ‘yorgan ayak usulüne' göre olacağını aktaran Başkan Oktay, “Belediyenin geleceği açısından tabii ki yatırımlar yapmak zorundayız. Bunun için hazır paramız olmadığından zorunlu olarak borçlanacağız ama ayağımızı yorganımıza göre uzatıp çok iyi bir fizibilite ile altından kalkacağız” ifadelerini kullandı.
Cumartesi'yi işaretlediler! Olayların kontrolden çıktığı Fransa'da "kitlesel eylem" çağrısı29 izlenme
Erdoğan’ın 'Avrupa’da market rafları boş, kuyruklar var' sözlerine eski AKP’li doktoru İngiltere'den yanıt verdi!54 izlenme
Cumhur İttifakı'nda sert kavga!547 izlenme
Tekel bayi sahibinin, İsrail'i protesto edenler için çektiği video kısa sürede gündem oldu60 izlenme
FETÖ'nün mezar taşındaki ayrıntı: Doğum tarihi bile yalan!20 izlenme
Rusya, Uluslararası Denizcilik Örgütü'ne Karadeniz'deki güvenlik garantilerine ilişkin bildirimde bulundu20 izlenme
Zam bekleyen emeklilere kara haber32 izlenme
İzmir’deki felaketin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı68 izlenme