"Hilafet için toparlanın" çağrısıyla çıkan ve tartışma yaratan Yeni Şafak grubunun Gerçek Hayat dergisinde yalnız bir reklamın yer alması dikkat çekti. Derginin iç sayfalarında reklam görünmezken, arka kapakta kamu bankası VakıfBank'a ait Vakıf Katılım'ın reklamı yer aldı.
Ayasofya'nın ibadete açılmasını hatırlatarak hilafet çağrısı yapan AKP'ye yakın dergi, büyük tepki toplamıştı.
AKP Grup Başkanı Naci Bostancı da "AK Parti'nin siyaseti, 'ajandası' 18 yıllık iktidarında kayıtlıdır. Her beyanı, her yazıyı, her provokatör itirazı ya da mukabilini AK Parti zannetmek sadece yanılsamadır. Partinin fikriyatı, gündemi başta Genel Başkan olmak üzere ancak ve sadece yetkililerce açıklanır" diyerek derginin çağrısına sahip çıkmadıklarını ifade etmişti.
https://www.birgun.net/haber/hilafetcagrisiyapilandergidevakifbankreklami309799
AYM'den dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı21 izlenme
Devletin kurumu Kızılay’ın çadırında gerici 'Kıyam-Der’in ne işi var ?147 izlenme
Dolarda yükseliş sürüyor! İşte döviz kurunda son durum20 izlenme
Gaziantep’te hastayı görmeden ilaç yazamayacağını söyleyen kadın aile hekimi, saldırıya uğradı39 izlenme
İşte CHP'li belediyeleri engelleyen Saray İttifakı'nın başkente reva gördüğü manzara!133 izlenme
Türk kadınına rahat yok! Sokakta plajda her yerde taciz etmeye, gizli çekim yapıp paylaşmaya devam ediyorlar!177 izlenme
Şeker fiyatları beş yılın en üst seviyesinde20 izlenme
CHP'li Özgür Özel, Bakan Soylu'nun trol ordusunu açıkladı.23 izlenme