"Hilafet için toparlanın" çağrısıyla çıkan ve tartışma yaratan Yeni Şafak grubunun Gerçek Hayat dergisinde yalnız bir reklamın yer alması dikkat çekti. Derginin iç sayfalarında reklam görünmezken, arka kapakta kamu bankası VakıfBank'a ait Vakıf Katılım'ın reklamı yer aldı.
Ayasofya'nın ibadete açılmasını hatırlatarak hilafet çağrısı yapan AKP'ye yakın dergi, büyük tepki toplamıştı.
AKP Grup Başkanı Naci Bostancı da "AK Parti'nin siyaseti, 'ajandası' 18 yıllık iktidarında kayıtlıdır. Her beyanı, her yazıyı, her provokatör itirazı ya da mukabilini AK Parti zannetmek sadece yanılsamadır. Partinin fikriyatı, gündemi başta Genel Başkan olmak üzere ancak ve sadece yetkililerce açıklanır" diyerek derginin çağrısına sahip çıkmadıklarını ifade etmişti.
https://www.birgun.net/haber/hilafetcagrisiyapilandergidevakifbankreklami309799
İmam Hatip kapandı, İsmail Tarman geri döndü!882 izlenme
Atatürk Havalimanı paramparça... Yerli ve Milli servetti, milyarlarca lira çöpe gitti!62 izlenme
70 bin ağacın katledildiği Akbelen’de tarlaları su bastı! Doğa affetmiyor53 izlenme
Sedat Peker'in aylardır sesi soluğu çıkmıyordu, herkes ne diyecek diye beklerken avukat eşi Özge Peker bakın ne anlattı349 izlenme
Hatay'da kıran kırana yarış: "CHP itirazlarına devam ediyor: Fark 2 bin geçersiz sayılan oyumuz 38 bin"50 izlenme
Ünlülere yeni operasyon: Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu gözaltında31 izlenme
Rezalet ! Bartın'da İmam Hatip Lisesi'ne Atatürk diye bu posteri astılar !6133 izlenme
İstanbul sele neden olan yağışa rağmen barajlar neden dolmuyor? 1 dakika 17 saniyelik video ile anlattı108 izlenme
İmamoğlu'na Erzurum'da yoğun ilgi!
Millet Bahçesi projesi mahkemelik olmuştu, Danıştay’dan Atatürk Havalimanı kararı
Marmara Üniversitesi'nde Ankara anması yapan öğrenciler 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla gözaltına alındı !
Güneydoğu'da 5 ile dikkat çekildi: Yoğunluk çok fazla