Gerici derneklerin ve tarikatların artık cirit attığı okullara, Meclis'e girmesi ile birlikte el yükselten Hizbullah da girmeye çalışıyor.
soL'da yer alan habere göre, Milli Eğitim Bakanlığı, Hizbullah'a ait Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın 11 Şubat 2024 tarihinde yapacağı bilgi yarışmasının okullar tarafından duyurulması istendi.
Tüm Türkiye'deki ortaöğretim kurumlarına iletilmesi için gönderilen yazıda yarışmaya izin verilerek duyurulması talep edildi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan, aynı zamanda Diyarbakır Yenişehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı ve Hz. Muhammed kitabının yazarı Adnan Akgönül'ün imzasını taşıyan duyuru Milli Eğitim Bakanlığı tarafından üst yazı ile okullara iletilmeye başlandı. Duyurunun ulaştığı okullardan alınan bilgiye göre etkinliğin öğrencilere duyurulması ve afişlerinin yapılması istendi.
Derneğin şu anki başkanı ise eski bir HÜDAPAR yöneticisi olan Mehmet Beşir Şimşek.
Gerçek Gündem
ABB'den 'sel' eleştirilerine yanıt: "25 yıl ihmal edilen bir kent. 28 milyar TL altyapıya harcansaydı..."26 izlenme
Kriptoda sert dalgalanma27 izlenme
Corona cezası devlet için yeni gelir kapısı oldu!43 izlenme
İYİ Parti ile AKP arasında RTÜK krizi: Meclis Başkanı Şentop'la ne konuşuldu?33 izlenme
Çiftçi canından bezdi meyve ağaçlarını kökünden söktü23 izlenme
Mimari deha! 5 katlı binanın üzerine cami yaptılar22 izlenme
Vatandaş kirasını ödeyemiyor, Menzil şeyhinden çakarlı araçlarla dolu uzun konvoy ve lüks şovu37 izlenme
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den vatandaşlara 'tasarruf' önerisi! 'Kasaba gidip et almıyorum, kuzu kestiriyorum'48 izlenme
Devletten parasını alamadığını söyleyen büyük şirket konkordato ilan etti!
200 liralık banknotun hazin hikâyesi: 2009'da tedavüle girdiğinde 131 dolardı, şimdi 22 dolar!
TRT’nin harcamaları ‘ticari sır’mış!
Bakan Koca açıkladı: 86.600 yeni vaka tespit edildi, 95.526 kişi sağlığına kavuşurken, 268 kişi hayatını kaybetti!