Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci imzasıyla tüm birimlere gönderilen yazıda “Kurumumuzun personellerinin mesai saatleri içerisinde görev yerlerini terk etmemelerini; kantin, çay ocağı, bahçe vb. yerlerde gezmemelerini, uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağının bilinmesini önemle rica ederim” denildi.
Yolsuzluk, bebeklere şiddet gibi iddialarla çalkalanan Okmeydanı Darülaceze’de, çalışanlar üzerinde yoğun bir baskı kuruldu.
Cumhuriyet'ten Leyla Kılıç'ın haberine göre, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci imzasıyla tüm birimlere gönderilen yazıda “Kurumumuzun personellerinin mesai saatleri içerisinde görev yerlerini terk etmemelerini; kantin, çay ocağı, bahçe vb. yerlerde gezmemelerini, uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağının bilinmesini önemle rica ederim” denildi.
‘CEBECİ BİLİYORDU’
Darülaceze İdare Meclis Üyeleri arasında Bakan Zehra Zümrüt Selçuk ve Hamza Cebeci dışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da yer aldığı kurumda, çalışan personelin kurum içerisinde sosyal faaliyetlerde bulunmamaları yönünde karar alındı.
Hamza Cebeci imzasıyla yayımlanan ve tüm birimlere tebliğ edilen kararda, “Kurumumuzun personellerinin mesai saatleri içerisinde görev yerlerini terk etmemelerini; kantin, çay ocağı, bahçe vb. yerlerde gezmemelerini, uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağının bilinmesini önemle rica ederim” denildi. Darülaceze’de çalışan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir kişi de Cumhuriyet’e verdiği bilgide, Cebeci’nin daha önce gündeme gelen yolsuzluk iddiaları hakkında bilgi sahibi olduğunu söyledi.
ZİRAAT ÖDEDİ
Söz konusu kaynak, Cebeci’nin kurumda yapılan tadilatları Kamu İhale Mevzuatı’na girmeyecek şekilde bütçelendirildiği ve faturaların Darülaceze için 1.5 milyon TL’lik bağış yapan Ziraat Katılım Bankası’na ödettirdiğini söyledi. Darülaceze ile ilgili iddialar sürerken, daha önce de CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, yolsuzluk ve mobbing iddialarını Meclis’e taşıyarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt’ün yanıtlaması istemiyle soru önergesi vermişti.
http://www.krttv.com.tr/gundem/yonetimindebirbakaninvebilalerdoganinoldugukurumhakkindah19769.html
O maddeler iptal edilecek mi? Seçim için kritik karar260 izlenme
Bayram tatilinden dönen Suriyelilerin sayısı 37 bini buldu!85 izlenme
Emeklilerden çağrı: "Emeklilerle oyun oynanıyor, dalga geçiliyor. Seyyanen zam olmadıktan sonra hiçbir şey bizi kurtarmaz"25 izlenme
Kocaeli'de sakal bırakan, çarşaf giyip fes takan 4 kişilik bir aile "Hacı Baba" tuzağıyla vurgun yaptılar, suçu da cinlere attılar!33 izlenme
Eminağaoğlu: ‘Konu Yüce Divan’lıktır’1082 izlenme
Muharrem İnce, bayram namazını köyünde kıldı190 izlenme
AKP'de Davutoğlu istifaları sürüyor! O isim de görevden ayrıldı!107 izlenme
Cemal Enginyurt 'Diploma iptal' kararına canlı yayında çileden çıktı: "Bu kaosun sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır!"41 izlenme