Hizbullah lideri Nasrallah suikastının en net görüntüsü ortaya çıktı! Asfalt delindi, dev çukur açıldı

35 izlenme 07 Şubat 2025
Reklamlar

İsrail'in Hizbullah lideri Nasrallah suikastına ilişkin en net görüntüleri ortaya çıktı



İsrail'in 27 Eylül 2024 tarihinde öldürdüğü Hizbullah liderini hedef alan hava saldırısına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Arap medyasında paylaşılan ve bir binanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, patlamanın ardından asfaltın delindiği görülüyor. Patlamanın etkisiyle, toprak metrelerce havaya uçuyor. Patlama sonucu yolda devasa bir çukur açılıyor.

80 TONLUK PATLAYICININ KULLANILDIĞI SÖYLENMİŞTİ

İsrail'in eski Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hasan Nasrallah'ın öldürülmesinde 80 ton patlayıcı kullanıldığını söylemişti. Saldırıyı düzenleyen komutanlarla yaptığı konuşmayı anlatan Gallant,
"Ben onlara 'Ona kaç ton patlayıcı atmayı düşünüyorsunuz?' diye sordum. Bana '40 ton' dediler. 'Başarı şansı nedir?' diye sordum. Aldığım cevap, 'yüzde 90' oldu. Ben de 80 tonluk alternatifle gidelim, patlayıcı miktarını iki katına çıkaralım ki yüzde 99'a ulaşalım" dediğini anlatmıştı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İftarda bir araya gelen iki aileden 5 kişi corona virüsüne yakalandı! Ali Mahir Başarır İBB iddianamesine ateş püskürdü! "Böyle bir iddianame olamaz! Bu dosya çökmüştür!" Özlem Çerçioğlu hakkında beraat talebi Kâğıt krizi, 300 gazete ve matbaayı kapattırdı!