Anasayfa1
19 Şubat 2018 ( 180 izlenme )
Reklamlar

Hizbullah Milli Eğitim'de sınav yaptı!

Hizbullah'a yakın Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda “Siyer Sınavı” yapıldı. 75 ilde düzenlenen sınava 300 bin kişinin katıldığı açıklandı.

Hz. Muhammed’in hayatı ve İslam tarihinden oluşan sınav sonucunda umre, dizüstü bilgisayar, tablet gibi hediyelerin dağıtılacağı duyuruldu. Sınava giren kadınlar ve erkekler ayrı sınıflara koyuldu.  

Sınavla ilgili “2010 yılından itibaren düzenli bir şekilde yapılan sınav, bu yıl 4 kategoriden oluştu. Birinci kategoride 4 ve 5, ikinci kategoride 67 ve 8, üçüncü kategoride 91011 ve 12. sınıf öğrencileri ile örgün eğitimde okumayıp 2000 ve sonrası doğumlu olanlar, dördüncü kategoride ise belirtilen eğitim durumları dışında kalanlar yarıştı” bilgisi verildi.

HİZBULLAH’A YAKIN

Peygamber Sevdalıları Platformu, Hizbullah’ın siyasi partisi Hüda Par’a yakınlığıyla biliniyor. Platform her yıl Diyarbakır’da “Kutlu Doğum Haftası” mitingi düzenliyor. Miting Hizbullah’ın gövde gösterisi yaptığı alana çevriliyor.

Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen Doğru Haber gazetesi de “Siyer sınavı”nı bugünkü manşetinden duyurdu. Gazete “Yüzbinler onun için yarıştı” manşetini attı.

https://odatv.com/hizbullahmilliegitimdesinavyapti19021811.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP 'kaynak yok' demişti, 17 milyon emekli için kanun teklifi Meclis'te: Bayram ikramiyeleri ne olacak? İş yaratılsın diye işverenlere 35 milyar TL 'istihdam teşviki' verildi, çalışan sayısı 3,4 milyon azaldı! Ömer Çelakıl'dan beyin yakan sözler! 'Türkiye'de zaman makinesi var, dış güçler bu yüzden bizimle uğraşıyor' Anket sonuçları açıklandı: Kayyum kararı ters tepti!