Hollanda’nın ünlü siyasetçilerinden Geert Wilders, ikinci tur seçimlerin ardından kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu.
Özgürlük Partisi’nin lideri olan ve sık sık yaptığı ırkçı açıklamalarla gündem olan Wilders, Hollanda’da yaşayan gurbetçilerin Erdoğan’a oy vermesini eleştirdi.
Wilders, “Hollanda’da İslamofaşist Erdoğan’a oy veren tüm Türklerin artık çantalarını toplayıp Türkiye’ye taşınmasını temenni ediyorum. Güle güle!” ifadesini kullandı.
Geçmişte Türkiye ve İslam karşıtı açıklamalarıyla büyük tepki çeken Wilders, daha önce Erdoğan’ı da sert bir şekilde de eleştirmişti.

Yeniçağ
Sayıştay raporu ortaya koydu: Deposu çay dolu olan ÇAYKUR borcu borçla kapatıyor!36 izlenme
Türkiye'nin Sudan'da hayali tarımı: "Milyonlar harcanıyor, arazi yok"40 izlenme
Atatürk Havalimanı operasyonu bu evleri ihya edecek!31 izlenme
Bitmeyen yol 4. kez sular altında kaldı!27 izlenme
Faruk Bildirici'den RTÜK'e tepki: Kamu kaynakları israf ediliyor57 izlenme
Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Pelikancılar, şehitlere karşı çıkıp yakınlarına nasıl hakaret etmişlerdi!403 izlenme
Böcek ailesinin ölümünde korkunç detay: İlaçlamadan sonra odada kilitli kalmışlar7 izlenme
Deprem felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 36 bin 187'ye yükseldi28 izlenme