ABD, Malezya eski Başbakanı Necip Rezak ile birlikte adı Malezya Kalkınma Fonu yolsuzluğu skandalına karışan işadamı Jho Low'un malvarlıklarına el koydu.
BU YAT 250 MİLYON DOLAR
Low'un Equanimity adlı 250 milyon dolarlık yatı, Mart 2019'da satılacak.
Fonun danışmanlığını yapan ve 4.5 milyar doları fondan hortumlamakla suçlanan Low'un yolsuzluk parası ile satın aldıkları dudak uçuklattı.
FİRAR ETTİ
Low, hakkında dava açılınca Çin'e kaçtı.
36 yaşındaki işadamının el konulan malvarlıkları arasında, 200'er milyon dolarlık Claude Monet ve Picasso tabloları, 250 milyon dolarlık yat ve 17 milyon dolarlık bir ev bulunuyor.
Bahçeli ile Sedat Peker telefonda görüştü iddiası24 izlenme
Che Guevara, İsmail Kahraman'a cevabını 50 yıl önce vermiş !808 izlenme
Dünyada ultra zenginlerin sayısının en çok arttığı ülke Türkiye oldu37 izlenme
CHP’li Başarır'dan 'Silivri Cezaevi Raporu'74 izlenme
6 maddede 'Fatma Zehra Kınık' davası! 'Suçlunun haklı çıkmaması' için diyerek tek tek anlattı35 izlenme
Yangından mal kaçırır gibi arsa ve arazi satışı!57 izlenme
İmamoğlu'ndan AKP'ye 'öğrenci yurdu' tepkisi! Silivri'den Erdoğan'a seslendi22 izlenme
Vatandaştan Erdoğan'a kapak üstüne kapak !310 izlenme
Depremin kahramanı Gökhan Zan’ın seçim afişleri indirildi! "Memleketimizde böyle bir ekibi deprem haftasında da görmek isterdik. Benden bu kadar korkmayın"
Melih Gökçek'in zırhlı aracı teslim etmesinin ardından belediyeden açıklama: "Ücretsiz tahsis edilen yerleri de bir an evvel iade et"
Özgür Özel, Financial Times'a konuştu: "Hayatı durma noktasına getirecek adımlar atacağız"
Özgür Demirtaş cevapladı: "Faiz arttığı halde dolar neden yükseliyor?"