Cumhurbaşkanı adayı İmamoğlu'nun 19 Mart'ta gözaltına alınıp tutuklanmasının ardından yerine vekaleten Nuri Aslan getirilmişti. İBB Başkanvekili Nuri Aslan, dün İBB'ye 4. dalga operasyonu sonucunda gözaltındaki çalışma arkadaşları için mahkeme kararından önce Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek bilgi almak istedi. Ancak güvenlik bariyerlerinden geçmesine izin verilmemesi üzerine Aslan sert tepki göstermişti.

TEPKİ GÖSTERDİĞİ İÇİN 24 SAAT GEÇMEDEN SORUŞTURMA AÇILDI
Çalışma arkadaşları için mahkemenin kararından önce İBB Başkanvekili Nuri Aslan, adliyeye gelerek bilgi almak istedi. Ancak adliyede Aslan'ın bariyerlerden geçişine izin verilmedi. Bunun üzerine adliye görevlileri ile Aslan arasında tartışma yaşandı.
Nuri Aslan'ın güvenlik engeline tepki gösterdiği “Benim deli damarımı attırmayın. Yakarım bak ortalığı. İstifa ederim” dediği anlar kameralara yansıdı.
Aslan'ın bu tepkisinin ardından daha 24 saat geçmeden hakkında, "görevi yaptırmamak için direnme" suçu gerekçe gösterilerek soruşturma başlatıldı.
AKP'nin kalesinde zam eylemi! "Uzun adam aklını başına al, hemşerilerine sahip çık"48 izlenme
Müfredata laiklik tırpanı: "Meşruiyeti yok"15 izlenme
Gaziemir Belediye Başkanı’na Erdoğan’a hakaretten hapis cezası30 izlenme
EBA'da ortaokul öğrencilerine Cinleri anlattılar! Velilerden tepki yağdı118 izlenme
CHP'den Erdoğan'a videolu yanıt 'Kim yalan söylüyor kim doğru, halk biliyor!'65 izlenme
Araştırma: Asgari ücret ve dolardaki düşüşün etkisi kısa sürdü!37 izlenme
İzmir'den sonra başka bir provokasyon!80 izlenme
51 kişiye mezar olan apartmanın AKP’li müteahhidi: "Depremi biz yapmadık, Allah’tan oldu"37 izlenme