İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 12 iştiraki Fortune 500 Türkiye 2023 listesine girdi. İBB'ye bağlı Halk Ekmek'in 2023 yılında 4,4 milyar TL ciro yaptığı açıklandı.
İBB'nin verilerine göre Halk Ekmek büfe sayısı, 2023'te 703'e çıkarıldı ve toplam 352 milyon normal ekmek ile kepekli ekmek satıldı.

"Halkımıza en makul fiyatlı ekmeği sunmak ve piyasadaki ekmek fiyatlarının da makul seviyelerde kalması açısından buğday fiyatına gelen zammı, ekmek fiyatlarına yansıtmadık" denilen açıklamada, şirketin satış gelirleri ve karlılığının sınırlı kaldığı belirtildi.
Öte yandan Ahmet İsvan fabrikasının kapasitesinin artırıldığı ve daha fazla ekmek üretildiği bilgisi paylaşıldı.
Kaynak: Gerçek Gündem
Özgür Özel "CHP iktidara gelince; Ulaşım 50 TL, Dana kıyma 55 TL, Kuzu pirzola 70 TL, 1 litre rakı 140 TL olacak"24 izlenme
Seçilemeyen AKP'lilere bol maaşlı yeni koltuk!156 izlenme
Sosyal medya düzenlemesi tartışılırken canlı yayın karıştı, Ersan Şen çılgına döndü!37 izlenme
Sinan Ateş davasında mahkemeden birleştirme kararı! Anne Ateş, Bahçeli'ye bela okudu15 izlenme
Merkez Bankası başkanından çok konuşulacak döviz itirafı!122 izlenme
Şanlıurfa’da Erdoğan’ın anons ettiği AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu yuhalandı35 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 7.680 yeni vaka tespit edilirken, 66 kişi hayatını kaybetti, 5.835 kişi de sağlığına kavuştu!36 izlenme
CHP, yurtdışı oylarında sahteciliği önledi!26 izlenme