İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) meclis toplantısında tutuklanarak cezaevine gönderilen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat için dövizli eylem yapıldı.
CHP Meclis üyeleri toplantıda gündem dışı konuşmalar yapıldığı sırada Rıza Akpolat'ın resminin bulunduğu dövizler kaldırarak tepkilerini dile getirdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Aziz İhsan Aktaş'ın liderliğini yaptığı öne sürülen suç örgütünün, belediye başkanları ile belediyelerin üst düzey yöneticilerine rüşvet vererek ihaleleri organize ettiği iddialarıyla ilgili soruşturma başlatmış ve soruşturmaya ilişkin 47 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da aralarında olduğu 40 kişi gözaltına alınırken, Akpolat ve Aktaş çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.
Son olarak İçişleri Bakanlığı Akpolat hakkında görevden uzaklaştırma kararı çıkarıldığını duyurdu.
Gerçek Gündem
CHP'li Aytekin masayı yumruklayarak kayyum Tekin'e sordu: "5 bin polis ile buraya gelinir mi?"
Yurtdışına yerleşen kadından Türkiye isyanı: "20 yıl krediyle ev vereceksen, o zaman benden deprem parasını niye aldın?"
'Saray'ın günlük masrafı ile uçak filosu kurulurdu'
Herkes corona virüsü yüzünden ödemelerin ertelenmesini konuşuyordu! Virüse rağmen garanti ödemeleri yapıldı!
CHP'li Muharrem İnce'den AKP'li Mehmet Muş'a: Damat mı yazdırdı bu tweeti?
Çorum'da sokakta sigara içen kadını dövdü, bir sürü insan ona destek oldu, müdahale eden polislere direndi !
Levent Gültekin 'Tayyip Erdoğan, sen daha cami yapmayı bilmiyorsun, ne ülke kuracaksın ?'
Türkiye Ziraat Odaları Birliği: Mart ayında zam şampiyonu biber
Türkiye Taşkömürü Kurumu, 2020 yılını 1.2 milyar TL zararla kapattı!