Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler Türkiye'nin 10 kentinde büyük yıkıma yol açtı. Depremden 13 milyon vatandaş etkilendi. Depremde binlerce ev enkaza döndü. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Depremin ilk saatlerinden itibaren İBB tüm ekipleri ile teyakkuza geçerek bögeye arama kurtarma ekiplerini sevk etti. İBB daha sonra da bölgeye yardım malzemeleri sevk etmeye başladı.
İBB bu kapsamda Şehir Tiyatroları'na ait dekor taşıma araçlarını da yardım malzemesi taşımak için yola çıkardı.
İBB Şehir Tiyatrolar'ına ait TIR'larda 13 palet ısıtıcı, 3 palet kazmakürek ve çok sayıda giyim malzemesi bulunuyor. Araçların kısa bir süre sonra Hatay'da olacağı öğrenildi.
KRT
Emekli maaşları için kritik adım: Bakanlık komisyon kurdu, sistem baştan ele alınacak27 izlenme
'Türkler Ecdadını Çok Yüceltiyor' Diyen Kürt Gencine İlber Ortaylı'dan Kapak Cevap !5208 izlenme
Son iki yılda doğalgaza yüzde 64 zam geldi!50 izlenme
İlker Başbuğ son kitabını anlattı 'Atatürk, Fatih’i örnek aldı'205 izlenme
AKP’lilerden büyük ayıp! Hatay'ın Antakya ilçesinde Yakılan binaların enkazları arasında halay çekerek seçim kutlaması yaptılar57 izlenme
İstanbul Üniversitesi Rektörü, kardeşini başdanışman olarak atadı43 izlenme
Üniversiteden belediyenin çorba ikramına yasak!19 izlenme
Sedat Peker'in iddiaları tek tabloda toplandı! İşte günlerdir konuşulan ilişkiler ağı102 izlenme
‘Hudut namustur’ pankartı açtıktan sonra kaçırılan Ahmet Çakmak’ın ifadesi ortaya çıktı
Sultanbeyli'de Atatürk'süz 30 Ağustos kutlamasına tepki: Bu tören kutlanamaz!
Tek dertleri Cumhuriyet! ‘Laiklik İhlalleri’ raporunda yok yok…
Bu nasıl e-Devlet? Ev adresimizden yabancılar çıkıyor, siyasi partiye üye yapılıyoruz, sahte evrakla adımıza telefon hattı açılıyor!