İbrahim Kahveci, Türkiye'de ekonomide yaşanan sıkıntıların iktidar tarafından göz ardı edilmesinin birçok sebebi olduğunu dile getirerek, "Göremediği kısım var, görmek istemediği kısım var. Görmek istemediği için de göremiyor. Burada bir tercih sebebi de var" dedi.
Kahveci şöyle konuştu:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir esnafın geçinemediğini, evine ekmek götüremediğini söylemesine 'abartıyorsun' demişti. Abartıyorsun demek aslında sorunların bu kadar yüksek olmadığını düşünüyor.
Katar'dan Türkiye'ye bir uçak geldi. 450 milyon dolarlık-cık bir uçak geldi. Bu uçak, dün sayın Cumhurbaşkanının 1 milyon 385 bin esnafa pandemide açıkladığı rakamın neredeyse aynısı. Birisi 450 milyon dolar, kura vurduğunuz zaman aşağı yukarı 4.5 milyar.
1 milyon 385 bin esnafa pandemide, 2021 yılında bir seferlik yapılan yardım, sayın Cumhurbaşkanına hediye edildi mi satıldı mı bilmiyoruz uçak fiyatına eşit neredeyse. Bir kişiye bir uçak, 1 milyon 385 bin kişiye de bir uçak parası. Böyle kıyaslamak lazım.
AKP’li başkan valiyi yalanladı: Açıklaması akıl dışıdır!
Hamas militanlarının otoyolda araçlara ateş ettiği anların yeni görüntüleri ortaya çıktı
Tarlasını sattı borç kapanmadı... Borcunu ödeyemeyen çiftçi intihar etti...
İyi Parti vekilden flaş iddia: Berat Albayrak’a el çektirildi!
Dilan ve Engin Polat çiftinin el konulan şirketlerinin kaderi belli oldu
'1 Mayıs'ta Taksim' diyenlere gözaltı
Üniversite öğrencileri QR kodla fişlenecek!
GSM şirketlerinin 5 Milyar TL'lik vergi borcunu silenler, 50 TLlik simitlere elkoyuyor !
Plastik ithalatında kod oyunu
CHP'li vekiller Erdoğan'ın 'yok' dediği THK'nın yangın söndürme uçaklarını buldu! 'Türkiye cayır cayır yanıyor, bu uçaklar neden burada âtıl vaziyette duruyor?'