İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hükümete yakın Yeni Şafak ile gazetenin genel yayın yönetmeni İbrahim Karagül’e açtığı tazminat davasını kazandı.
İBB Başkanı İmamoğlu, Yeni Şafak gazetesinin hakkında yaptığı “FETÖ projesi” ifadelerinin yer aldığı haberler üzerine avukatı Sercan Polat aracılığıyla dava açmıştı.
Bakırköy 4. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşma sonucunda, mahkeme İmamoğlu’nu haklı buldu ve Yeni Şafak ile İbrahim Karagül’ü tazminata mahkum etti. Mahkeme, davalılardan 5 bin TL ve İbrahim Karagül’ün 2 bin 500 TL manevi tazminat ödemesini hükmetti.

İSTİFA KARARI ALMIŞTI
2018 yılında TV Net, Gerçek Hayat ve Derin Ekonomi dergilerinin Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinden alınan İbrahim Karagül, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini de 31 Aralık tarihi itibariyle bırakacağını duyurmuş.
Karagül konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından "Sekiz yıl önce güzel başladık, güzel bitirdik. Yeni Şafak’a ve Albayrak Medya Grubu’na minnet ve şükranlarımı sunuyorum. 2021’in güzel başlangıçlara açılması dileğiyle" açıklamasını yapmıştı.

https://www.gercekgundem.com/siyaset/240311/ibrahimkaragulekotuhaberekremimamogluactigidavayikazandi
En büyük kripto vurgunu! Dünyayı dolandırdı, Beykoz'da yakalandı22 izlenme
AKP'li belediyedeki yolsuzlukları soran CHP İlçe Başkan Yardımcısı'nın dükkânı, zabıtalar tarafından basıldı!56 izlenme
Melih Gökçek, istifası istenince şarkılı mesaj verdi !480 izlenme
Bütçede memur maaşına para kalmadı!36 izlenme
Tarladaki ateş pazara düştü! Esnaf tezgâh açamıyor20 izlenme
2 Nisan'da yapılan boykotun bilançosu ortaya çıktı28 izlenme
Meclis'te gergin oturum! Ecevit’e büyük ayıp!163 izlenme
Erdoğan emekli zammını açıkladı29 izlenme
Türkiye'nin dört bir tarafından yardım çığlıkları! Binlerce yurttaş kirasını, faturasını ödeyemiyor...
Abdullah Gül'ün 75 koruması 17 makam aracı olduğu ortaya çıktı
Ayağının altına kekik yağı süren kurtuluyor!
Tasarruf için, AKP’li başkan AKP’li başkanın lüks cipini satıyor!